Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, kar vem, da je hudo, ker imam doma enako divjakinjo, ampak jaz sem to rešila z prenosno posteljico, ki jo uporabljamo od vsega začetka in ko rabim počitek, jo dam tam, kar ji vedno ni povšeč, ampak vztrajam in pol se vda
,ji prižgem tv z risankami, ji dam knjige ali ji čitam, itd..tako se vsaj umiri in ustavi konje, jaz pa tudi...

- mi imamo 15 mesečnika in je praktično nemogoče. Sam upam, da ne mi ne bo predpisala kšnega počivanja ali ležanja...
. To se mora skoz nekaj dogajat. Če se recimo zleknem na sedežno, bo pa po meni plezala.
da bomo zdaj pa res samo še uživali v vsem kar nam prinese nosečnost.
. Bi vse tko ...
pa spet nobene
reakcije!!!!
da se zbudimo.
sva Rožanca) in je mel tudi ta mali tamburico. Je še on pomagal igrat
zredila za 21kg, iz porodnišnice sem jih prinesla še 12 viška, čez 3 mesece sem imela isto kil kot pred nosečnostjo, pa se nisem nobene diete držala. Največji hec je, da meni od zadaj noben sploh ne bi rekel, da sem noseča, vse kar sem dobila, je bilo malo lic (imam suh obraz) in je bilo to prav fajn in trebuh...pa če pomislite, bi me moralo pri 21kg+ raznest