leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jaz tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kg ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka gor te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti.... sem že mislila da sem edina ...pa ponoč tud ješ??jaz sem zdaj še sendvič zmazala s čajno salamo,pa bi še enega...toliko pojem da bi mogla imet že 100kg najmanj ...no saj se zredim za kako kilo ali dve,samo se mi ne pozna.še vedno so mi prav hlače št 28,,,,ja ...no ko grem 2kg gor so mi mal tesne,ampak sem zadovoljna da sem šla na svojo kilažo brez dijet ...će samo pomislim s prvim sem šla s 48kg na 72,,,s malo pa 55 na 73 ...pa je šlo vse dol... Neeeee! Ponoči spim! jaz tud spim ..in jem ....hec,,jem ko se mala slučajno zbudi..pol si grem po nekaj sladkega..kaj češ,noseča valda nisem,poštarja ni bilo naokoli .....hec..grem lahko noč,lepo spite,sanjajte,poljubite svoje sončke ,in možeke...jaz imam samo prvo možnost..ko pa pride moj s terena,ga pocmokam za 1leto vnaprej ,,upam da mu ne bo hudega od lubčkov...... ..LAHKO NOČ.grem ker malo moti tipkanje in se prebuja,ima tanke uhlje..na mamo
|