Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
Mislim žalost. Hočeš podpirat slovensko industrijo pa je niti ne moreš. Sramota.
. Do 6.meseca na mleku je že staro (zaradi alergij), Brez glutena do 8. meseca pa ne velja več. Zdaj je treba obvezno gluten uvesti takoj v 6. mesecu. Po tanovem. Jaz bom poklicala patronažno (hodijo na neke seminarje) ob 5 mesecu, da mi vse pove. bom napisala, ko bo prišla. jaz bom po 5. mesecu začela počasi s kašico, riževo. Kot pri Lukatu.
.
tako da se raje umaknem!!!
Zdej bomo pa končno še oba kopalnici (no, kopalnico pa ta drug sekret) opremil, da se bova lahko v miru ogledala in nagledala...Je pa to ta nova gradnja, ko imaš relativno veliko stanovanje, kopalnica pa da se dva komaj notri obrneta. In je ful težko (bistvu nemogoče) dobit kaj po štacunah (sva vse možno pregledala), tako da nam bo mizar, ki je že preostalo pohištvo delal, še to naredil. No, samo da bo končno narejeno.