Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Cel cajt hočem vprašat pa pozabim, kaj ve kaj ponujate svojim mulčkom za kosilo? jast sem že čist izpeta z idejami. ajs, nsj povem, da je moj sin včeraj pojedel kar nekaj kosov solate. mu je moj za hec dal za probat pol pa tak jok (še nikoli ampak res nikoli se ni tko drl) pol sva mu pa dajala solato. Takle mamo ja ne obračej teme, zdej mamo o srečaanju mi je ena rekla, da ni panike če je vsak dan enolično, da imajo taki malo to radi pri meni je tako da kadar pač dobi GH, je 2 vrste zelenjave, včasih korenje cvetača, pol bučka, cvetača, pač več kombinacij,..potem goveje, puranje, piščančje meso...pa krompir, polenta, riž, pa to je pol 100 kombinacij ,...sicer bojo pa lahko kmalu mlečne izdelke jedl,..pa maš spet 100 stvari ulla: mogla bi imet pa strašansko "srečo" da bi me policaj ustavu, ker me v moji vozniški karieri še ni ustavu (že trkam),...sicer bi se pa tko usrala k bi me ustavu al bi mela vizniško al pa ne ....mah ne gre za to,..če te ustav je denarna kazen,..čeprou tud zdele v lj hodm brez...ma ne vem,..bom probala zrihtat...
|