malaMravljica
|
Jutroooo.. Aniiita, pridna s to masazo, sedaj pa glej, da bos vsak dan jo izvajala. Pri meni je to edina zadeva, ki sem jo akr mal opustila. Cajcek pijem, akupunkturo imam se enkrat, masazo stopal sem ze koncala, sam ta masaza presledka je zatajila. Sam pol nam je pa mal v potuho nasa babica na tecaju povedala, da pri nas ne rezejo vec presledka, da pac pustijo da porod mal dlje traja. Mng, saj jaz imam tudi cunjice polovico v st 56 in polovico 62, to je vse. Za naprej bom pa z bejbijem sla skupaj kupovat, ko bom itak mal vedla kaj je fajn in kaj ne, pa kaj bejbiju pase in kaj ne. H&M ima pa itak precej velike stevilke baje. Katrin, pozdravcek v bolnico. Ti kar ostani pozitivka in nasmejanka. Skacica, hmmmm... sem se prav nasmejala ko si napisala, da obstajajo paketi s 60 kom blazinic. Kaj me bos razglasila za cist trceno sedaj, sam jaz imam paket s 120 komadi. Ma ves, ker sem najprej videla, da te blazinice so tok drage, pol sem pa staknila ta paket s 120 kom za 14 eur, itak da sem mogla vzet. Frrr.. no se ena sladkosnedka, sam kaj to pomeni, da morem ze sedaj pocasi prenehat s cokolado ker jaz sem pa ravno cist not s cokolado. Sedaj sem vzela vse vn iz torbe nazaj ven in morem pac pojesti, da slucajno ne ostane, ce pol nebi smela cokolade zaradi dojenja.
|