TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Pozdravljene čvekice , moj pišek dela tisto, kar je ponoči bolj slabo , tako, da vam lahko malce pišem: BarbaraGS - imam tekač od Quelle - izvrstna kakovost, bi pa na tvojem mestu premislila, če bi vzela preprogo z visokom florom. Problem čiščenja - ker če se bo valjala po njej, bo tudi slinila in polivala in boš težko vzdrževala primerno higieno in drugič lahko ti bo za hobi cufala nitke in jih tlačila v usta. Mi smo nađemu nabavili tepih, podoben kot Katjuša in se odlično obnese. Majchy - jaz našemu pripravim 2 žilički Hippovih instant kamilic, katere prelijem s cca. 120 ml vode v katere dam 5 kock sladkorja in prevrevamn 5 min. Zaenkrat nam je še vedno lepo zmehčelo blato v parih urah.Drugače pa lepo kaka tudi po špinači, izogibamo pa se korenčka in banan. Prosila bi te še, če lahko Jakobu dodaš 2 zobka na seznam Jakob 2 zobka 5,5 mesecev A je možno, da našemu mulčku sili ven 3 desno zgoraj. Spodaj ima obe 1, zgoraj še nič - a je možno, da bi 3 zrastla prej kot 1 in 2 Ima namreč čisto rdečo dlesen, tipat pa ne pusti. Vaše izkušnje????? Uživajte!!!! čisto možno. od kolegice so zrasle 2 zgoraj prej kot 1, spodaj je pa imel 1 100 ljudi, 100 čudi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|