babajči
|
jutro... vidim, da lepo klepetate... KORA: v prejšnji nosečnosti sem bila zadnja 2 meseca na bolniški in mi je zdravnica predpisala počitek, hkrati pa priporočila kakšen sprehod. tako sem v odločbi dobila odrejeno, da mi je dovoljeno gibanje v domačem kraju. drugače pa sem že 2.teden na bolniški. v službi sem od sodelavke (za moje pojme je navadna nemarnica, ker pride v službo z virozo...kljub temu, da ve, da pisarno deli z nosečnico) nalezla viroze, ki se je po enem tednu spremenila v vnetje sinusov. V soboto sem mislila, da bom umrla od bolečin. dobila sem antibiotike hiconcil, bivacyn mazilo za v nos in danes je že veeeliko bolje. no, da je bila mera polna, sem seveda najprej okužila tudi hčerko in mojega dragega. tako, da nisem mogla kaj veliko počivat, ker se je bilo treba ukvarjat in igrat s tamalo. no, potem, ko je moj dragi zbolel, je del igranja prevzel on, tako, da je bilo lažje. glede imen sva za punčko enakega mnenja: lana... za fantka pa je bil najprej lan, ampak so to ime uporabili že sosedje, tako da si bo moral očka nekaj novega izmisliti...tokrat je on na vrsti. no, itak se bova morala oba strinjati. avtosedeži: imamo še vse od hčerke. Chicco lupinica, ki spada k vozičku, pa roemer safefix...do takrat, ga bo hčerka prerasla in bo dobila večjega. tamalček pa bo podedoval moram vam še to povedat: povabljena sem na ponovni razgovor, ker sem se uvrstila v ožji krog kandidatov... no, tokrat bom morala povedat za nosečnost... je pa dober občutek... pozdravček vsem
|