Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Je pa res, da je bil bolj malo rabljen, ker se našedva nista hotla v vozičku furat, sta se oba raje nosila v nahrbtniku. Samo tako smo imeli mir in normalen sprehod, drugače je bilo kričanje brez konca
vstajat...hi hi hi....
. ŠE nisem toliko preštudirala vozkov. Je še čas. Upam. Barvi sta mi pa ta trenutek na prvem mestu rdeča in oranžna. Taka živa barva. Tele rjave, bež in podobne barve mi niso glih všeč. Preveč zamorjeno mi delujejo. Sicer pa: stvar okusa. Kaj bi pa bilo, če bi imele vse enake?!
. Je pa bilo samo do cca. 6 mes. in nima smisla celega koša domov privlečt.
.
)
.
pa ne vem, kaj naj naredim, ker imava malo stanovanje in moram res imeti regal, ki bo imel dovolj prostora za otrokove cotike vsaj do enega leta... ima katera kakšen predlog?
Ne vem.
odlocamo se med takim, ki je vsec nama kot starsema, da otroku dober potencial, je mednarodno, a zna kdaj kdo zaradi tega vrteti z ocmi, pa se kombinacija dveh imen je. No, prababica v CZ je ze. Stella Polaris. Moji mami je Ok, oce je tko-tko, tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva to cisto midva (kreativca)... tast in tasca pa se ne vesta, ker sta na morju...