|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 11:57:12   
eva1
Jaz sem že čist zmešana-vsak mi reče drugače, tako da sploh ne vem, kdaj z uvajanjem! No ubistvu sploh ne vem, kdaj so dopolnjeni 4 meseci-Luka se je rodil 12.3-tako da jaz pravim da so dopolnjeni 12.7, drugi mi pravijo da šele 12.8? Kaj je zdej prov?
kdaj ste pa ve začele pro svojih :duda: z uvajanjem goste hrane , pa š čim?
Kdaj pa potem drugi gosti obrok?
Punce-hvala bogu, da mam še vas, da mi pomagate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Lp, Eva in Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 12:02:52   
aka
Dopolnjen 4. meseco bo 12/8. Prva "gosta" hrana pri 4,5 meseca je bila žlička jabolčnega sokca. Drugi dan dve in tako naprej. Morda sem res komplicirala. Potem čez en teden pol frutka jabolčne čežane in tako naprej. Vedno sam pazila, da sem najprej provala z novim okusom in opazovala reakcijo malega. Če je bilo vse OK, sem nadaljevala. Za drugo obrok pa potem kosila (začeli smo z koleradino mineštro), potem pa še Aletine ali Milupine kašice, ki se jih zmeša s prekuhano vodo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 12:41:36   
Magi*
zdaj pa jaz tudi ne štekam več. a ni tko: rojen 12.3. in odtlej se šteje prvi mesec. torej je dopolnjen prvi mesec 12.4.05, odtlej je v drugem mesecu, ki je dopolnjen 12.5.05. tako je dalje dopolnjen tretji mesec 12.6.05 in dopolnjen četrti mesec 12.7.05. a ni tko?


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 13:25:11   
Bib
Magi*:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 13:51:31   
Anonimen
Pa valjda, da bo dopolnjen 4. mesec 12.7. Kaj ne znate računat, ženske?

Jaz sem začela z uvajanjem prve goste hrane 1.6., 4. mesece pa je dopolnil 27.5., torej en teden kasneje. Dala sem mu kupljeno kašico jabolko za dojenčke od Hippa. Pa sva dva dni jedla to ob poldnevu, mogoče 2 mali žlički. Potem pa sva imela ponoči težave, pa sem zadevo ukinila. Včeraj pa sva spet začela z 3 žličkami rižolinota, narejenega z adaptiranim mlekom, ker je to baje najmanjša sprememba. Pa je OK. Danes sva že drugi dan papcala. Ponoči nobenih težav. Vsako hrano bova jedla 4 dni, potem pa na drugo.

Jaz se kar veliko ravnam po knjigi Nega matere in otroka, kjer imaš ful lepo prikazano po tednih, kako uvajaš drugi obrok itd.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 16:01:44   
SISI25
Mi smo začeli z temi kašicami, ki se mešajo z vodo pri 5,5 mesecih. Pri 6 pa z pravo hrano. Začeli pa smo tako,da smo najprej dali eno žličko, drugi dan malo več, tretji še več itd. V 1 tednu pa smo prišli na cel obrok.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet uvajanje hrane!
8.6.2005 18:58:26   
SaaS
Jaz sem zacela en teden pred dopolnjenim 6. mesecem (mimogrede: cist pravilno racunas starost, sploh se ne dat zavajat). Hotela sem začeti z riževo kašico od Milupe, ker se mi je zdelo, da bo šlo najbolje, ker se meša z mlekom.. Ampak to se je zdelo meni, mali pa sploh ust ni odprl. Pa sem opustila idejo.
Čez dva dni sem poskusila z jabolkom in čez nekaj dni z jabolkom in suhimi marelicami (vse skupaj sem pokuhala in spasirala). Prvi dan sva pojedla le dve žlički, potem pa je šlo kar hitro. Čez nekaj dni sem skupaj zmešala čežano in riževo kašico. Nato sem poskusila z banano, hruško, breskvijo. Po malo več kot dveh tednih sva poskusila z zelenjavo. Korenček, cvetača, špinača, koruza, vse pa sem kombinirala s krompirčkom. Vse to sem eksperimentirala v času kosila. Zdaj je star sedem mesecev in v dopoldanskem času dobi zribano jabolko, hruško ali breskev, za kosilo skuham zelenjavo, zvečer pa kakšno mlečno kašico. Še vedno pa se dojiva, tudi po vsakem "pravem" obroku. Kako bova to nehala mi še vedno ni jasno?!? :zmeden2:
Kupila sem si tudi knjigo Zdrava prehrana za dojenčke in malčke (zelena naslovnica) in se mi zdijo recepti kar v redu in tudi malemu sončku. Predvsem pa ne hiteti z novimi okusi, ker se alergija na določeno hrano lahko pokaže šele po nekaj dneh in ne takoj naslednji dan.
Pred tremi dnevi sva poskusila tudi s hipp kašico (korenček), pa je kar šlo. To pa predvsem zato, ker gremo konec meseca na morje in tam ne bo štedilnika... Drugače, če sva doma, raje sama skuham.
Lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?