Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, le pridi čvekat večkrat, bo še bolj zanimivo...aja, tudi naša pupika se še ne postavlja na noge, niti kobaca še ne...edin špago pa nardi, ko sedi in hoče kej pobrat okol nje...

. Potem pa sta prsla se mojadva lulcka in smo skupi uzival in cofotal.Prou lustno je blo k smo bli sami v otroskem bazenu pa tud drugace ni blo guzve. Mali je bil prava faca k se je hotu s slaufom vred obracat iz trebuha na hrbet
. Ja lušno se je takole razvajat, ni kaj. Mi gremo pa, če bo šlo vse po sreči, prihodnji vikend oz. koj po našem mitingu v Čateške toplice za par dni ... sem takuuuu vesela
, pa tolk velik joka, da nam gre kar na smeh
pol se pa naredi mal neumnega, pa spet proba, rečemo NE, pol pa užaljeno joka.
77cm in 11200g. Vse je OK, zelo napreden le na pediatrično morava na testiranje, če je mogoče vzrok vseh težav s črevesjem laktoza, ker na alergološki niso nič posebnega ugotovili, sem pa tudi sama ugotovila, da zdaj vmes, ko nisem tudi sama jedla nič mlečnega sem se počutila veliko bolje kot prej, ko sem imela ves čas težave z napihnjenim trebuhom in sedaj, ko spet počasi jem mlečne izdelke imam enake težave, tako da mogoče imam pa tudi jaz to intoleranco in posledično tudi mali,...bomo videli.
) sploh izgleda.
Je 123 konc.
.