arneja
|
Evo, še dobrih 12 ur, pa mi svoje pikece prevzamemo . Mami nocoj sanjala, da sem bila noseča z dvojčki, naš pa že zadnjič, da sem bila z enim . No, od enega sanje bodo pa že ta prave . Gigi, otročke bom skrbno čuvala naslednjih 8 mesecev, obljubim . S*, a da je tudi ta druga sestra tako štorasta ? Veš, kakšno roko je imel moj ? Ga je kakšnih petkrat pičila pa ni in ni prišla do krvi pa se opravičevala vmes, pa zašivacala kot slon, ker ji je bilo že nerodno - katastrofa, res. Tebi je pa na koncu iz zapestja vzela ? Svašta. A je bolelo? Jaz se tega jemanja krvi iz žile še vedno bojim, medtem ko v špeheca ali rito (se pravi isto špeheca ) brez problema pičim. Na krvodajalski sem pa enkrat tudi čisto prebledela, ampak očitno je še vedno boljša rešitev kot Reševi sestri . Bit, jaz hudo upam, da tudi tretjega črička jutri vidimo in da bo na zamrzovanje počakal . Loremi, pikic ne bom dala 8 mesecev pod nobenim pogojem . Ti pa fino navijaj nocoj za naše, jutri zjutraj pa lahko še malo zame . Lana, z atom sva se pred postopkom hecala, da je lažje na italijanskem lotu zadeti kot zame pravo kombinacijo najti . Ampak jaz verjamem, da nama je tokrat uspelo . Bilka, držim pestke, da bosta prednostno obravanavana v MB . Če spet ne bom mogla spati, vaš še jutri zjutraj malo zatežim . Čeprav bi mi prav pasalo do 7-h brez preknitev spati .