|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
8.6.2005 14:53:51   
Jessy
Lep dan vsem skupaj!

Jaz sem imela danes kar naporen dan v službi. Smo šli v LJ v prirodoslovni muzej, kjer smo bili v vročih prostorih kar 2 uri. Eno uro sem presedela NA TLEH medtem, ko so otroke vodili drugi. Enostavno nisem mogla v tisti vročini stati - pa otroci so tudi sedeli na tleh.

Saj ne vem, če bi sploh omenila, kakšna budala sem... Nekako se sama sebi na pogled sploh ne zdim, da izgledam noseča. No, ja, ko se obrnem vstran, potem že, ampak na splošno imam občutek, da se mi to ne vidi. :zmeden: Večkrat razmišljam o tem, da mimoidoči verjetno mislijo, da sem pač samo toliko debela, da nimajo pojma, da sem noseča. No, ampak potem me pa določeni posamezniki (neznanci) ogovarjajo, da sem že v visoki nosečnosti, pa kako to, da še delam in kdaj imam rok....Takrat se mi pa usta obrnejo navzven (še dobro, da imam ušesa, da se ustavijo) in sem vesela, ker vejo, da sem noseča. Sem čudna, kajne??? :zmeden:

Včeraj sva z :love: prav prijetno praznovala obletnico! Hvala vsem za čestitke! In, ne boste verjele, da sva se med večerjo celo pogovarjala o imenih in sva nekako dobila svoj izbor, ki pa vsekakor ni dokončen. Naj vam zaupam: za :roza: Neja, Tia (tu ravno ni imel nobene ideje, sta mu pa imeni všeč), za :modri: pa Tadej, Staš (to so pa njegovi predlogi, s katerimi se kar strinjam). Tako, da se mi je pošteno oddahnilo, saj imava vsaj en začetek.

Punce, a ve še spite na trebuščkih? Jaz se v položaju nezavestnega še najbolje počutim, čeprav se vsakič zbudim na križu. Se pa zaenkrat še pošteno naspim. Upam, da bo še dolgo tako!

Kety, kako si pa ti dovoliš kar zboleti??? To pa ni vredu! Kar zdava bodi, pa nehaj bolehati!!! Slišiš???
No, da boš res kmalu spet na nogah!

Miševi, a vi pa še prenavljate!? Saj pol je pa res boljše, da ne polniš predalov, da se ti ne zapraši, saj bo šel prah po celem stanovanju. Pri nas smo hvala Bogu končali z zidarskimi deli za vsaj 10-20 let - upam!!!

Kakorkoli že, fajn se imejte v lepem popoldnevu, pa pokukajte kaj sem in kaj pripišite!!!

pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
8.6.2005 18:58:40   
Tiamo
Spet jaz...:sloncek::sloncek:

Hemeroidi oz. bolečine SO IZGINILE :bravo::bravo::bravo: po enem dnevu mazanja s Justovo kremo TEA TREE. Mi jo je tašča zrihtala, kok imam dobro taščo :rozica::rozica:. Upam, da je tudi nahod izginil, danes sem samo enkrat kihnila.

Drugače sem OK, malo me daje utrujenost, pa kdaj pa kdaj slabost, sploh zjutraj. Jessy tudi jaz se ne počutim noseče, zavem se šele takrat ko me kaj špikne ali če se kdo po nesreči dotakne mojega trebuha.

Danes sem šla v službo in me vratar ogovori, jaz se še hecam z njem, da grem čez dobra dva meseca v Rim (moški kot moški ne razumejo te fraze:zmeden: ). No, njegov pult mi sega lih čez trebuh, on sedi za pultom in potem mu obrazložim, da sem noseča in tip mi ne verjame, mislila sem da se norca z menoj dela.:grrr: Pol pa le vstane izza pulta in vidi, da imam trebuh...se zasmeji in mi pravi, da mi je samo trebuh zrastel, v obraz, roke,.. sem še ista. Mi je polepšal dan. :metulj:

Jaz spim na boku, kdaj pa kdaj mi paše na trebuhu, ampak se tako nekako posran namontiram, pa nogo skrčim...Na hrbtu pa ne zdržim 1 min.

Tudi pri nas bomo začeli pregrajevati dnevno sobo v spalnico in dnevno sobo. Samo prej moram sedežno prodati. Prodajam jo že par mesecev, pa ne gre. Ceno sem spustila na 150 jurjev, v trgovini je pa taka čez 350 jurjev, stara bo pa eno leto. S tem, da zdaj zdraven podarim še omare za dnevno sobo, klubsko mizico... Upam, da se bo kmalu kupec našel.

Men se pa zdi, da mi je danes enkrat trebuh otrdel!! Spodaj nad sramno kostjo me je zategnilo in zabolelo, upam, da niso popadki?? haha, se hecam...

Jessy, do kdaj pa ti misliš delati?

LP Tia74

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
8.6.2005 20:11:59   
Jessy
Tia, super to, da so se hemeroidi porihtali!!! Sem tudi sama že na večih predstavitvah od Justa poslušala o tem, da ena krema pomaga pri hemeroidih, sam kaj, ko mi gre iz glave tisto, kar se mene tisti trenutek ne zadeva! Ma sam, da res pomaga!!!

Meni pa trebuh še ni otrdel. Mi je včeraj :love: rekel, da se mu zdi, da je moja desna polovica trebuha bolj zaobljena, kot leva. Torej, točno tako, kot je rekel G, ko je malček sedel (sem prepričana, da še vedno) in je imel na desni strani mojega trebuha hrbet in ritko.
No, danes pa, ko me je zagledal, mi je rekel, da se mu zdi, da mi trebušček vidno raste iz dneva v dan. Očitno bo nekaj na tem, saj so mi hlače od trenirk začele zdrsavati pod trebušček. To opažam že kak teden.

Delat mislim kar do konca šolskega leta, torej še 14 dni (ta teden itak ne štejem več), pol pa še nekaj dni, da uredim vso dokumentacijo. Se bom pa zelo potrudila in poskušala vse narediti v dnevu ali dveh. Običajno sem kar dober teden vse urejala. Porodniško pa itak začnem šele 5.7.

Izgleda, da vsi nekaj pranavljamo, ko pričakujemo :duda:. Mi smo sicer, po zaslugi tasta, že končali, ampak vidim, da ogromno nosečk preureja kaj po stanovanju. Saj je prav tako!!!
Upam, da se najde kupec čimprej! Pa še v kak drugi oglas ponudi!!!

Si pa dobila super poklon od vratarja!!! Meni sta pa zadnjič mami in tašča komentirali, da sem se spremenila v obraz (pa ne, da bi se poredila ampak, da so se spremenile poteze). Sama sebi se zdim enaka, ampak onidve zagotavljata, da je sprememba. Če kaj od napovedovanja spolov po obrazu drži, potem naj bi ti rodila :modri:, jaz pa :roza:. Me prav zanima!!! :)-

Kje so pa ostale???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
9.6.2005 8:45:31   
Kety
Hello punce!

Jaz sem še vedno bolna in sem upala, da bo danes že mimo! :(( Kaj naj naredim? A mislite, da je lahko kaj narobe z :duda:? Vročine nimam, ampak mam pa še vedno ful zamašen nos in danes me je začelo bolet grlo (od dihanja skozi usta verjetno). Nalivam se s čaji in jem limone in kivi in banane in ni nič boljš! Bolna sem pa že slabe 3 dni.

Jessy, jaz nosim fantka in so mi tudi že rekli, da sem se ful spremenila v obraz. Eni pravijo, da sem dobila bolj ženske poteze na obrazu...:zmeden:, eni pa ne vejo kaj jim je drugače. Mogoče pa je kaj na tem!

A sem povedala, da sva kupila ful super previjalno mizico? Joj, ful je lepa in točno taka kot sem jo iskala. Ko :love: konča s sestavljanjem jo bom slikala in dala v album.

No, se še kaj oglasim, zdele bom malo oddremala, ker sem že čist utrujena. Mali pa neki telovadi v trebuščku 9nebesa!

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
9.6.2005 10:58:27   
Teya
jaz sem tudi ravno kontra slišala, da če se spremeniš v obraz, potem bo :modri:, drugače :roza:...po teh vražah, bomo tudi mi imeli pupco...baje, da poleg trebuščka, sploh ne izgledam nič drugače kot prej....

včeraj sem imela pregled in prišla domov čist jezna na svojo G....tako težko je dočakat, da gre mesec naokoli, da slišimo ta čarobni zvok srčka, potem pa ona čist vse pokvari....nič mi ni povedala, vse sem morala iz nje izvleči...nadrla me je zaradi izcedka, ki ga imam še vedno, s tem, da mi je zadnjič rekla, da tako pač v nosečnosti je....dala mi je spet neke vaginalete in zraven naredila govor o škodljivosti izcedka in zdravil za dojenčka :zmeden::zmeden: je morala imeti res slab dan, saj je iz mojega izcedka prišla na sex s kondomom, na 16 letnice, ki baje, ne morejo imeti stalnega partnerja, kot zatrjujejo in podobno :zmeden::zmeden:.... v glavnem... nič, slišala sem srčka za pol minutke in to je to...nič ne preverejajo, ne mene, ne malija, kako gre rast, saj imam moteno toleranco na sladkor :zmeden:...sploh nič...edino tisto SF mi izmeri....pa sem vprašala, če to kaj pove o velikosti malija (me full to skrbi), pa je čist ven padla, da je to praprastara metoda in da je preveč okvirna, da bi kaj povedala....jessy, jaz nimam na str. 15 nobenga grafa...mi poveš kakšne mere so ok, oz. kakšne mere sf imate ve?

drugače, po počutju, vse ok....

Tia, vesela zate...
Katy, po moje prehlad ne bo hujšega malčku naredu :zmeden:...ti pa vseeno želim, da čim prej ozdraviš...
spanje na trebuhu??????????????? uh, samo v najlepših sanjah :)- na splošno spim full malo in slabo :(, saj mi nobena poza ne paše...

mal sem morala pojamrat, brez zamere!!!!

imejte lep dan!:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
9.6.2005 12:00:52   
Kety
No, pa sem odspala 3 ure in ko sem se zbudila, sem bila še slabša kot prej. zdak ko sem pa že malo dlje pokonci je pa spet bolje. Joj, upam, da bo hitro mimo. Danes imava še šolo in se moram k sebi spravit do 16ih. Joj, samo jambram!:(

Teya, meni je ravno zadnjič merila sestra pri g. trebušček in mi v materinski piše SF 26 (28t) in je rekla, da je otroček ful velik in, da je čez cel trebušček. Ko sem jo pa vprašala koliko je velik, mi je pa rekla, da tega pa ne more rečt. Bomo videli naslednjič na UZ.

Mene pa zanima, do kdaj smo lahko aktivne v postelji?:zmeden:? Midva sva sicer bolj pri crkljanju, ampak vcasih pa pase in me zanima do kdaj lahko. Vem, da je vmes eno obdobje, ko je bolje biti vzdržen in ni vraga, da nama bo ravno takrat najbolj pasalo.:ups:

Jaz že zdavnaj ne morem spati na (pol)trebuščku, ker se mali takoj pritoži. Verjetno ga preveč stisnem ali kaj, tako da prakticiram spanje iz enega boka na drugega. Pa mi je že ful neudobno, pa nimam velikega trebuščka. Najbolj se mi je hudo obrnit, ker me vse zategne. Ampak, če odštejem prehlad, se počutim OK in sem že ful v pričakovanju. Ko pridem iz šole za starše sva :love: čist v 9nebesa!

Se še kej oglasim!
P.S.: še dobr da ima :love: notebook-a, da sem lahko v postelji priklopljena na RR:ups::)-

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje!
9.6.2005 12:03:50   
urši77
Ja, spanje na trebuhu je zgodovina:) Prej nisem mogla zaspat, če nisem ležala na trebuhu, zdaj pa....100 in 1 druga poza...
Trebušček lepo raste, kg še vedno ponosnih samo +3 :bravo: - po lakoti in apetitu sodeč bi jih mogla imet vsaj +10. Vedno bolj se mi zdi da sem lačna ko volk...
Pregled imamo konec drugega tedna, je rekla G da bomo pogledali kako :duda: raste in prbl. koliko je težka - ja, zadnjič sem v kartoteki videla zabeleženo, da je naša:duda: :roza: Vprašat sicer nisem imela namena, a ker sem bila firbčna in brala kartoteko, sem zraven izvida prejšnjega UZ-ja videla znakec za punčko.Je bil ati presrečen, ko sem mu povedala:)

Počutje kar v redu, a prehlad tudi mene lovi že nekaj dni, kaj čmo, pri vsej tej menjavi in vremena in nihanju temperatur ne bi blo nič čudnega če bi blo še kaj hujšega.Tako pa malo posmrkamo, kak čajček spijemo, pa bo.
Kaj pa strije? Meni se zdi, da bosta dve na spodnji strani trebuha kmalu vzcveteli:(( kljub mazanju 2x na dan!

LP in uživajte in veselo odštevajte tedne-jaz jih vsekakor:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?