Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
a jaz pa nisem na lep način,al ? joj, joj, eni ste še zgleda fejst občutljivi, zarad hormonov, upam,

namazala sm se z navadnim oljem, ker se mi z vodo ni tko dobr slišalo. Pa napravco sm prvič dala na največjo glasnost in je šumelo zravn (kot kaseta kjer nič ne pojejo glasnost je pa naglas) zdej sm si pa dala nekje na srednjo jakost in se lepo sliši če malo pošumi pač preslišm
probou pa je tko nežno prslonu pa drsou po trebuščku da se itak ni nč slišalo, je treba mal bl prtisnt da pridejo zvoki, kr koža tut ni list papirja.
se sliši zelo lepo 150/min sm jih naštela in te res nekej prevzame ko slišš kako se neki dogaja tam notri. Oddaja pa tut neke "vesoljske" zvoke, saj tko je men slišat morm se pa še pozanimat kaj je to al se odriva pa nastane takšen zvok
. Bo pa drugič boljše. Tablet pa nasploh ne jem tko da js pravm kukr pride tko bo šlo. Če mam glavobol najrajši mal glasnej muziko poslušam pa mine. Tablet se pa res izogibam, ko sem mogla folno jemat mi je šlo kr na
k so tko velike.
,
in dokler mi ne pove vsega ne grem ven
srček.
ampak vseeno vemo da bo vse ok in javi se nam kaj ok.
in
za srečo. Javi se ko boš pr močeh.
Pa bravo za zdravnika!