martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa Ojla, evo še mene, ja na Trojanah je bilo super, moramo ponovit , naši decembrčki so res prav face, prov luštn jih je bilo opazovati kako so si različni. Katja boš dala kakpno slikico gor, da bojo punce vidle kako smo se luštn mele. Martka ste se najedle? lp ja, je blo fajn v četrtek. na pomlad ponovimo, kaj pravite? gaja se je najedla, seveda. pojedla je 250g mix sadja. zaspala pa v avtu ni, je potem doma. na zizi, seveda. jajca, ji še ne dajem, niti rumenjaka ne. zakaj, ne vem. pač ne dam. smo pa bili na biomagnetni resonanci na testiranju za vso hrano. ni alergična na nič! posebej je dvakrat gledal te najpogostejše alergene hrane (jajca, mleko, jagode, grozdje, sojA, paradižnik...) nič ne pokaže. copatke sem tudi jaz naročila pri copatki.si. komaj čakam na njih. nogico sem ji obrisala in izmerila 11.8 cm bigfoot! danes je zaspala ob 10h in ŠE KR SPI! imam pa starejšega fanta bolanega. vročina ga kuha, ne je in ne spi, kašlja... evo gaja pravi uh, to to kaj... čau