Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Žal večina nastavi drugo lice, namesto da bi udarili nazaj. Se pa tudi meni zdi že vse skupaj bedno, ker kakorkoli že, nekdo, ki dela od 15. leta bo delal 50!!! let, nekdo ki pa se vleče po faksih pa 35. Ja, drugi bo imel res manjšo penzijo, prvi je pa niti izkoristil po možnosti ne bo, ker bo crknjen. Sem jaz tudi študirala, ampak nisem mogla nič vlečt, ker sem morala it delat, drugače bi bilo doma zelo težko. Pa brez upoštevanja porodniške? Super, se vidi da so to spet pisali moški... Mah, škoda besed, res...

'Dajte mi mir, sem utrujen od vsega'.
Imam pa že en čas občutek, da bo tale postava v parlamentu celo državo zafurala! Ne vem zakaj, a vseeno mislim,d a so bili prejšnji bolj sposobni in objektivni. Kako pa bo take močne odločitve sprejemala ena 30 letnica brez dost izkušenj? Pa nisem proti ženskam al kej podobnega. Ampak za tako pomembno vlogo, kot je vodit državo mora pa človek že imet kake življenjske izkušnje, pa poznat različne življenjske situacije, da vsaj približno sprejme prave odločitve... No me kr pogreje, res!! Pa tak kot nas evropa fura... Je kot en Hitler v milejši obliki. No vsaj moje mnenje je tako, pa upam, da svoboda izražanja še velja...tudi v EU.
, pa vsaj od časa do časa mal vs ta drek zmeša...
, ki so bli čist navdušeni nad njim. ko smo prišli v bazen, jih je blo kr polno okrog nas in so ga vsi občudovali, on se jim je pa režal
.