Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sm mela računalnik na "čakanju2 je moj mož škatlo od sodelavca "čistil2 pa je našega izklopil in kr sm vsa gesla za vstop na razno razne forume pozabla. sem mogl apočakat
drugi dan so me preselili na oddelek in tam se bla do konca v sobi sva bili 2 in sva se super ujeli! sestre so bile stalno na voljo in pripravljene pomagati za bilo kaj, pa makar it lulat al se tuširat če katera ni mogla, anke kafe so nam skuhale ;) res ne morem in ne morem pohvalit osebja od čistilk naprej, vse ful prijazne !!! ne bom rekla da mi je blo žal ko sm šla domov , ma skoraj skoraj
sploh ni noben kompliciral za nič! res mami prijazna porodnišnica , sočasno ap tudi otrokom.
Še dobro da je to mimo...
, če bom še kdaj rodila grem sigurno spet gor, tistih 7 dni ki sem bla gor sem se full spočila! meni osebno je dosti pomenlo da so andraža odpeljali čez noč ( kakšen večer tudi pred 11 kot je po pravilih
)... domov sem prišla ko rožca!
mamo ko jo šlijivi naj se kar navadi da ne bo spala ponoči [sm=smiley36.gif
! Bomo videli, če bo kdaj ta drugič
!?
za vse..