|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ugrizi v bradavico
29.9.2009 20:28:33   
ada2
Torej, Miha bo čez nekaj dni star 7 mesecev. Do 5,5 meseca je bil samo dojen, potem sva počasi začela dodajat riževo mlečno kašico zvečer in po 6 mesecu sadje in zelenjavo. 2x do zdaj je spil po 1 dcl doma stisnjenega soka po flaški. drugače se je tudi za žejo dojil. zdaj me pa že 2 dni vsakič, ko ga pristavim samo močno ugrizne v bradavico. na eni strani me je ugriznil do krvi, kar ima za posledico ragado, ki zelo boli. ker imam mleka ogromno in še vedno prisoten strah pred mastitisom iz prejšnjega dojilskega obdobja (v 10 mesecih sem imela 4x mastitis) si mleko črpam. vseeno mu skušam vedno ponudit dojko. ampak on kar grizeuser posted image  na flašo pa noče sploh potegnit. sem zamenjala 3 različne - tommietippe, nuk in avent, pa vse odločno poriva vstran, če pa jo že da v usta, pa jo samo malo grizlja, vleče pa ne.

saj mi je jasno, da ga mučijo zobki, ampak saj ga menda ne morem pustiti kar brez tekočineuser posted image  ne sprejme ne soka, ne čaja, mleka, vode.... sem probala s svojim mlekom, pa z AM, pa nič.

ima katera kako idejo? ali vsaj vzpodbudno izkušnjo? ne bi rada nehala dojiti...

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ugrizi v bradavico
29.9.2009 20:46:58   
hubi
Kar se pijače tiče, poskusi s slamico, kozarčkom ali pa magičnim nastavkom. Vse lahko spotoma tudi grizlja. Kar se pa tiče grizenja bradavic, jaz sem moji strogo rekla ne, pa je kar zaleglo. Malo je čukasto gledala, pa zgleda pokapirala.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ugrizi v bradavico
29.9.2009 21:10:13   
freha
probaj ga dojiti ko bo v polsnu, sproščen in zaspan. drugače mu probaj dati kako juhico za jest. sej bo najbrž le obdobje, tudi moja je pokapirala da se ne sme grizit

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ugrizi v bradavico
29.9.2009 21:54:45   
ledenaa
v sadju je tekočina,v juhi ....

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978930,1978938#msg-1978938

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1977542,1977542#msg-1977542

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ugrizi v bradavico
30.9.2009 6:27:20   
bskrle
Zanima me, kaj narediš, ko te ugrizne?Moraš s strogim glasom reči, da se to ne dela in ga odstavi  oz. daj proč od sebe.


_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ugrizi v bradavico
30.9.2009 9:01:29   
Tea 1
Ko ugrizne, mu stisni nosek, sigurno takoj odpre usta, ker ne more dihat.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ugrizi v bradavico
30.9.2009 9:18:47   
ada2
hvala za odgovore...

ugotovila sem, da lepo zagrabi in normalno pije, ko je ravno prav lačen. kajti, če ni dovolj lačen se bo le igral in grizel, če je pa preveč lačen pa ugrizne iz neučakanosti. ponoči se je zbudil 2x, prvič je lepo pil, drugič pa je ugriznil.

ko ugrizne se skušam kontrolirat, da ne zakričim (čeprav je to težko, saj zaboli tako močno, da lahko rečem, da je to najhujša fizična bolečina v mojem življenju), med dlesni mu porinem prst, da spusti in mu rečem, da to ne sme delat. če bo danes še grizel bom ga poskusila tudi stisnit k sebi.

vem, da je tekočina tudi v sadju in sploh v vsej hrani, ampak za 7 mesečnika se mi zdi, da pa vendarle še mora spiti precej mleka...

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ugrizi v bradavico
30.9.2009 9:26:53   
Pat74
user posted image user posted image user posted image
Mačja mamica tudi svojega mladiča s šapico po ustih, ko je ugrizne v sesek - tako, da sem se jast ravnala kar po tem - obe deklici sta me samo enkrat ugriznili, naslednjič sem ju s kazalcem po ustih, ampak ne premočno, toliko, da sta zastopili, zraven sem rekla ne, ker to mamico boli - in je zaleglo. Saj vem, mogoče bo kdo to smatral kot nasilje, ampak meni se je zdela ustrezna reakcija - bolelo ju ni, jokali pa tudi nista. Zadnje dni bi tudi naš najmanjši rad malo grizljal, zaenkrat smo še v stanju, ko povleče ob strani bradavico, zob pa tudi še nimamo, ampak že zaboli in očitno bom morala ponovno v akcijo.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ugrizi v bradavico
30.9.2009 9:35:43   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
ko ugrizne se skušam kontrolirat, da ne zakričim (čeprav je to težko, saj zaboli tako močno, da lahko rečem, da je to najhujša fizična bolečina v mojem življenju),


Morda je to ravno narobe - ko je mene ta prva prvič ugriznila, sem (sicer nehote) zakričala, mala se je pa potem ful ustrašla in začela jokati, ampak me pa potem zato dolgo dolgo ni več ugriznila.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ugrizi v bradavico
30.9.2009 9:42:44   
ada2
saj jaz sem prvič tudi zakričala, pa ne ravno nežno sem ga nazaj v njegovo posteljico dala in rekla, če bo to delal pa pač ne bo dobil. ker zabolelo me je tak močno, da so se mi takoj solze vlileuser posted image

dobra ta primerjava z mačjo mamicouser posted image  bomo probali tudi to, če prej ne neha, namreč danes zjutraj je lepo pil... in to na tisti ranjeni straniuser posted image

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?