|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok
10.6.2005 7:25:13   
**Petra**
Naša mala :duda:, se zelo hitro oglasi, ko ji kaj ne paše. Stara je 5 mesecev in s partnerjem opažava, da se včasih dere kar brez veze. Sicer, ko se tko dere, ji včasih priteče tudi kakšna solzica. Ko pade v ta jok, ji ne pomaga ne cartanje v naročju... praktično čisto nič, sam dere in dere se.

Kaj mislite, da bi to bilo? Kako bi ta nadležen jok, ko ji kaj ne paše počasi pozdravili???? :zmeden::zmeden::zmeden2:

Prosim poamgajte, ker me včasih spravi čist ob živce s tem svojim jokom!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok
10.6.2005 7:33:46   
Primoza
Jok pri petih mesecih že lahko predstavlja prvo komunikacijo z okoljem. Ni dobro, da dojenčki dolgo jokajo, ker jim to zbija samozavest. Če se pa skoči po prvem joku, pa to zazna in se bo te komunikacije posluževal tudi v prihodnje. Poskusite s taktiko, če ima jok prekinitve, da ga pridete iskati v posteljico ob prekinitvi, potem lahko poveže vašo bližino s tem da ne joka. Drugače so lahko standardno kaki zobki, če se zraven slini. Solzice pri joku so pa običajen pojav, naš jih ima vse polne.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok
10.6.2005 7:47:10   
**Petra**
Primoza, ne mislim na jok ponoči, pač pa podnevi. Ponoči že dobi dudo ali pa mal čaja oz., če je že lakota na vidiku mleko.

Res je, da ji bo začel rasti zobek in se zlo slini. A včasih se začne jokati kar brez razloga, ko ji čisto nič ne manjka, pa jo vzamem v naročje, pa nič.

Se mi zdi, da je to tudi razvada, ker jo je moja stara mama vedno takoj vzela v naročje, čim se je mal oglasila, zdaj pa se mi zdi, da to izkorišča. Pa tok sem se jezila, da tega ne dovolim, a ko me ni bilo v bližini in sem prišla nazaj, ji je že bila na rokah.

Misliš, da je tudi to lahko vzrok? Sej nočem, da bi jo pustila tulit, a ko jo vzamem v naročje, pa nič boljše, pol jo pa včasih kar pustim in se sama umiri. Pa tok se mi smili, ker je na koncu čisto boga od tega joka.

Kaj mi svetuješ?

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok
10.6.2005 7:50:44   
Primoza
Nisem mislil ponoči, ali podnevi nič ne spi?

Saj sem rekel to o razvadi.

Zato pa jo poskusi pustiti, dokler se ne umiri, nato jo pa dvigni v naročje tudi kdaj, ko ne joka. Zelo verjetno je povezala jok z dvigovanjem v naročje oz. človeško bližino. Dojenčki so pametni!

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?