Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 christiana zelo dobro poznam fantka, za katerega so ob rojstvu in prve mesece njegovega življenja priznani pediatri izjavili, da ne bo nikoli hodil. njegovi starši se niso kar tako vdali v usodo, bili so v bolnicah, pri nevrologih, fizioterapevtih, na še in še terapijah in z močno voljo vztrajali in vztrajali... fant danes obiskuje osnovno šolo, še vedno hodi k fizioterapevtki, tudi samoplačniško, posledice njegove možganske krvavitve se kažejo sicer v tem, da težje uporablja eno stran telesa in se mora vedno opomniti, je pa pravi angel in še posebej nadarjen za petje, kjer se tudi izpopolnjuje. torej christiana, verjamem, da ti je hudo, ampak z močno voljo in polno polno vztrajnosti pomagaj svoji punčki, za kar ti bo pozneje hvaležna! Sem tudi jaz slišala razne zgodbe z žalostnimi in zelo slabimi napovedmi, pa se je na koncu vse srečno izteklo. Želim, da se tudi za vas! Glede dokumentarca o nedonošenčkih pa tudi jaz žal nimam dobrega mnenja, je bilo vse tako površinsko prikazano in določene stvari zapostavljene. Moj fantek je bil 6 dni na EINT in bil za svojih 33 tednov zelo dobro razvit, le toplo posteljico je rabil, sem pa imela priložnost videti, kaj sploh pomeni nedonošenček, da so to mali borci, za dlan veliki otročki, pa seveda njihovi starši, ki v sebi nekako tiho trpijo in čakajo dobre novice....
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 30.9.2009 21:42:32 >
|