Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
držite pesti da bo vse ok.

pa ugotovila da smo istih let in tam tam imava PDP... k men je na UZ kazalo PDP 25.4 sam mi ga je pustila za 1x na 20.4, no bomo vidli. Si kaj razmišljala boš šla rodit v Izolo?
, sekico in njeno družinico mal v Trst v torija po štrcunah, sem mislila, da bom našla kako trgovinico z otroškimi stvarmi (vozički, sobicami, igračami) pa ni blo kaj razen unih z oblekicami. Eno in edino trgovino ki so jo imeli z igračami so zaprli
So mel pa full lepe stvari za oblečt za malčke, joj kr nisem mogla ven iz trgovin. Sekica mi je pol kupla eno full lepo oblekico od intimissimi k jo bom lahko mela čez celo nosečnost pa še pol
no pol smo šel pa še zvečer s sekico in prijateljico po dolgem času spet mal ven na šagro je bla Danijela in je nardila full žurko, sam žal sem bla full utrujena tko da smo šle kr zgodaj domov.
upam da boš kmalu ok in da vama čimprej uspe spet narediti plusek, tokrat uspešen.
!
, že nekaj časa, sploh ko sedim in ležim, tako da komaj čakam jutri pregled
bruhala ne vem ali je kakšna virooza al kaj drugega, brez vročine. Tako da danes nisem šla v službo, ker me želodec boli, mogoče pa bom dobila kašen dan bolovanja.
tudi sama sem krvavela od vsega začetka in sem se cel čas bala za mojo bebiko, ampak zgleda da bo vse ok, ker sem sedaj že v 13 tednu.