Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ena je spraševala kateri ruzak smo kupli: Deuter Kid Comfort II. Smo zelo zadovoljni. V nedeljo je pa izlet odpadel, ker sem dobila
, in me je spet vse tok bolelo kot pred
. So mi pravli da bo po porodu boljš, pa ni čist. Sem se potem nafilala tablet, tko da sem bla čist zafiksana in sem hodila naokoli kot en zombi

. Sva imela plavanje dons in ga je to očitno zelo utrudlo. Grem še malo pospravit. Lepo se mejte.
gremo kr ven, tacajt se bo že menda zluftalo
...help
. itak sem mu najedala cel dan. Joj grozna sem.
, ker so nas v posvetovalnici naročili.Ampak je bolj svetovanje, zobozdravnice sploh ni bilo, o tem, da je treba že umivati zobke, da ne sme piti sladkih sokov, čim manj dude.....ma brezveze no, mi je žal, da sem sploh šla pa vedla sem, da bo bedarija
. Pa še malega sem morala zbudit, ko sva prišla v mesto, zdaj mu pa manjka popoldanski spanec in bo do večera še pestro
Edino v vozičku je priden, pa če ma kakšnih dobrih 10 min in se igra ... tko kot zdajle. Spi pa ne ponoč, ne po dnevi.