pokica_
|
Živjo! Spali vredu, se kr naspali. Včeraj bil naporen dan...sma imela na ORL v avdiološki kontrolo zarad desne Anejeve uhike....ker v P niso mogli zmeriti sluha. Ampak, tako kot sem tudi sama vedla in sprobavala njegovo desno uhiko z ropotuljicami, zvoki...sliši! Sj sem vedla! Ampak glede na to, da ima v ustih vse odprto,...bomo imeli čez mes dni spet kontrolo, ampak tedaj notranjega in zunanjega ušesa...srednje je blo uspešno prestano. Takrat bojo pa verjetno merli decibele, al karkoli... Glavno, da je vse ok. Prej je trmaril, k je bil zaspan...sem ga dala pa kar v njegovo posteljko, je jokcal 20 min pa zdaj zaspal. K ga res ne morm ujčkat in nosit s tem križem....še kar ni vredu, me boli, ko sedim ali se prepogibam, nosim kaj težkega. Še zmer jem Zaldiar. Ju3 mam ene krvne in urinske preiskave v LABu, zato bom že ob 6h zjutraj tam,...ker pol pa ob 10.45 imamo že v LJ na Maxilo kontrolo za Aneja. In verjetno posvet o pričakujoči bližnji OP. Upam, da bo kaj povedla dr. Koželjeva. Po predvidevanju in njenih besedah, naj bi bla novembra OP. Nekaj cajta prej pa mormo vedet, če ne druga zarad ceplenja pri P,...k ne sme bit cepljen 3 tedne pred OP, tako vsaj Koželjeva zahteva. Stara šola pač... Zdaj pa pijem eno Nescafe. Včeraj sma po pregledu šla k mojim domov, na kavico, pa Anej se je cartal in igral z babi in dedkom...jst pa mal uživala, pol sma šla po atija na šiht, pa še v DM po plasmon, k so zmanjkali...pa je bil že čas za kopanje, hranjenje in spanje. Kaj letijo dnevi, ane?