yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo, jaz malo pospravljam, Timon se igra in dela trebušnjake na tleh.... oči dela kosilo-pohan piščanec...mmmm kak je enim lepo, ko ne rabijo kuhati... A ne?....ma moj oči je vse vesel, če jem dol, ko mami res zelo malo poje, potem pa mi že dan prej reče-no jutri bom pa piščanca delal, če hočeš lahko z nama ješ--- danes sva s Timonom malo potegnila v postelji, pa ga ob 9.30 slišim- a še spita?...in nisem nič odgovorila, ker je Timon ravno zaspal, pri meni, pa se nisem niti premakniti upala...no in potem jih pokličem, po telefonu, pa sta ravno kostanj nabirala v gozdu, in govorim z mami...ja ni bilo 15 minut, me oči nazaj kliče- ej, da ne boš kaj kuhala, bom delal piščanca ja, fajn je, ko lahko posesam, namesto da se ukvarjam s posodami...vsaj za čas kosila imam mir..no pa sej sem mogla itak Timonu skuhat.....ravno je pojedel...vseeee zdej pa še 2 štrika cunj pospravim...pa enega zalaufam stroj,,,je že noter perilo...potem pa malo ven, po kosilu...po Najo..