Jada82
|
Valentinčica30 držim pesti zate danes, da bo vse ok na pregledu, da se bo mali razvijal oz. se je razvijal naprej, tako kot je treba! Javi nam potem!!!! Jaz krvavitev zaenkrat nimam, tudi kaj preveč me ne boli, edino čisto na začetku sem imela rjav izcedek, potem je bilo ok, pa potem me je malo bolelo. Zdaj je načeloma ok, ampak tako nizko me brca, včasih tako, kot bi me direktno v MV ali celo vagino - tak občutek je - se zdi, kot da bo ven padel. Sicer je rekla, da je MV zaprt. Joj, jaz tako težko počivam. Včeraj je bil 1. dan, pa sem že vsa naveličana. Danes bom šla malo okoli, ne morem cel dan ležat! Pa tak fajn sonček je, je treba izkoristit!!! Sej samo kratek sprehodek. Pa mal grem pogledat, kaj moj dela pri stanovanju, danes naj bi radiatorje gor dajali, pa en naj bi prišel streho popravit. Hm, bomo videli. Zdej pa zajtrkovat, potem pa naprej. MI je včeraj moj prinesel 4 revije iz šihta, da bom malo brala. Prav lepo, ker sem se kar sama sebi smilila, celo popoldne sem bila sama. Danes pa grem do kolegice - saj bom sedela ;) Želim vam lep sončen začetek današnjega dne!!!
|