anaj22
|
ojla srečke a se me še spomnite, vas že 3 dni berm pa mi ne rata nič napisat, no sedaj upam da bom končno lahko vse pokomntirala. So me zdnje dni mal hormončki dajal, pa sem bla bol slaba družba, po novem me boli sramna kost za po.... se mi zdi da se prmikam kot trminator BeeBee želim ti da se vse dobro izeče zate in za tvojo princesko kozmetika: na začetku sem uporabljala hladilno mazilo iz lekarne, bepanten, mandelnovo olje (tudi za kopanje), fiziološko raztopino, alkohol, sterilne zloženčke ( za čiščenje popka), vatko, toto krpice za umivanje (za 1x uporabo), mustelin šapon za novorojenčke proti temencom, mustelin gel za novorojenčke za kopanje, mustelino trdo mili sem uporabila 2x, kasneje pa kremo za obraz, gel za umivanje, kremo za ritko vse od bubchena, pa praško pasto če je bila kdaj vneta ritka oblačila za dojenčak: novorojenčki so si ful različni, če ima otroček ob rojstvu 50cm bo nosil št. 50 in kajsneje 56, lahko bo zelo hitro pridobival na teži in bo hitro tudi na 62, lahko pa teža počasi naršča in bo št. 56 in kasnje 62 nosil ful dolgo. Jaka je bil ob rojstvu velik 55cm in je nosil oblačila št 56 dobra dva tedna, 62 smo imeli 3 mesece, št. 68 približno 4 mesece. Potem pa se malce umiri. igralni center: mi smo dobili dva za darilo, tko da vam predlagam da mal počakate z nakupom, ker ga prvi mesec res ne potrebujete jogi: mi imamo dormeo in je meni osebno čist ok splana vreča: pri Jaku nijno zlo ker se skoz odkriva, sem jo pa pri njem začela uporabljati pri ene 3. mes. ko se je začel bolj premikati pleničke: bomo uporabljam take za enkratno uporabo, začela bom pa z št.2, tko kot pri Jaku, če bodo pa ful prevelike bo šel pa oči po manjše itak je zdej ža tapravi strokvnjak pri nakupu plenic in pri previjanju. shopgirl: samo da je vse ok, no da niso bili popadki ampak samo krči tulpika in araz: super sobici zalbi: super za faks tintara: upam da končno ugotovijo, kaj je z tvojo prebavo, ker res že predolgo traja blondy81: plodovnica je ponavadi brez vonja, tko da če drugič ne boš sigurna kaj teče malce povohaj (brez zamere), pa če se ob tem še mal čudno počutiš se je treba it kar v P pokazat. Nočem nobene strašit, sam je sedaj čit možno da bi kateri tud že voda odtekla. summmer725: EA ne hvala, se bojim igel v hrbet; izcedek iz dojk že celo nosečnost; bolniška - sem večino doma, grem v trgovino, na sprehodo, ampak kej prevč okol hodit pa jaz ne morem, me kakšen večji napor hitro kaznuje in pol so krči na sporedu cev dan paket: bomo vzeli dinarčke, nam najbolj prov pridejo papirji: meni je prejšnič ful pomagala delavka na CSD-ju, itk sem pa ful stavri pozabla jo bom spet nadlegovala z vprašnji za vse opravljene pregled in nakupe Sem ravnokar dobila odločbo iz ZZZS-ja in sem na bolniški do 13.11.2009 pol pa porodniška in sam čako še na dan D Uh pa mi je le uspelo napisat roman