Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

dva dni nisem utegnila prebrat, pa se je tolk nabralo!
jaz ne vem kaj mu je kar naenkrat...pa sva ga pustla jokat, da bi sam zaspal pa ni šans... upam da ga bo minilo!
jaz pa grem še kaj postorit dokler Jaka spi, potem pa greva k nam domov, ati je cele dneve na šihtu in sva skoz sama. Ma bo že boljše...
pa ne vem kk bi to na mleko vplivalo...
...
-pa že tko je minus...pol sem mal forume prebirala in sem zasledila da je lahko ščitnica po porodu...pol sem šla na net in mal prebrala o njej in imam skor vse simptome...no zdej je pa še potrjeno da je res...men dela prekomerno,maš pa še drugo varjanto ki dela premalo...
spoznala sem jih mela pa še manj, sem bila taka trlica da me je z eno roko dvignil...nič me ni blo! Kavbojke sem mela tko ozke da jih zdej še na roko ne stlačim
Je pa res da je takrat svoje nardilo to, da sem šla živet od doma v LJ, kjer smo skoz sam žurali in žurali
. zato se diete kar na veliko izogibam, nič pa ne škodi če malo pomigaš- kar se pa meni več ne da
Pa sem mislila da bo mir, ker jih ni imel že kak mesec, zdaj pa spet...