Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sanjala vedno, da nosim fantke in vedno sem rodila fantke...mogoče pa je spet punčka???

, pa glavoboli so tud prisotni in sem ugotovila, da zgleda, da premalo pijem...bo treba malo dozo povečat...jaz tudi nosim bolj spodaj in mogoče tudi zadaj, tako da se bojim, kako šele bo, ko bo velik trebuh, ker se mi že zdaj zelo pozna...
... od dragega mislim da sestrična, je rodila par dni nazaj ... in so ji g. vedno na vsakem pregledu napovedovali punčko, rodila pa je fantka ... sam tako v vednost, da ne bomo na koncu malo presenečene, ker ona je kar v šoku ostala ...
. Pa ne bi imela strij, pa bi si kaksno kremico kupila. Samo kaj ko ne vem katera bi bila dobra? Kaj pa ve uporabljate?
glih tko postavln, zdej se je pa neki naprej vrgu (in je posledično tut buši večji) pa AS samo prslonm zravn pa se ga sliši, tko da punce, če ste si kuple AS zato da se boste sekerale ga takoj stran vršte, sej razumm da vas skrbi, ampak skrb ni dobra za dojenčka sej to veste, pa še ena je enkrat rekla, ko se nap.
komaj čakam naslednji teden NS
Razen ko sem na morju
jaz bi naročila eno, za seznamček če bo:
lahko pomaga
od križa matra: poskusi bit bolj pazljiva kako vstajaš iz postelje, če se zakotalim na bok in se od strani vsedem in šele pol vstanem mi je ok, drugače pa tišči cel dan. bo pa treba kej začet migat ja, čene bomo zarjavele do poroda