Hanuši
|
bačko ne se skirat. Vsak dan si vzemi magar pol ure in pejt sama ven, pa tut če sam pred blok stat, tok, da zadihaš. Tut jaz sem ravno razmišljala kok sem s Hano bolj uživala, pa ne me narobe razumet, seveda z Binetom uživam, sam tempo je čist drug. Pri Hani sem bila totalno brez skrbi, na kosilo smo hodil k mojim, so živel v sosednjem bloku, tko, da sem loh šetkala, nikol na uro gledala... Sedaj pa dopoldne malo pospravit do 13h bit nujno doma, ker Hana pride ob 14h in mora bit kosilo, pa pol pogledat kaj so v šoli delali, ker tak tempo kot ga imajo pa sedaj v 4. raz., je pa too much. Včeraj so pisali že četrti test, pa seveda pred vsakim še preverjanje, vsak drugi dan neko spraševanje. Pa moja je bila lansko leto najboljša v razredu, sploh nisem vedela, da hodi v šolo, se 1x nisem z njo učila, letos pa buuuuuum. Skratka nič ni sproščeno, skos moram mislit kakšen bo naslednji korak. Pa s tem, da je Hana že 9,5 let stara, da bi pa zdele mela še 3-letnika, ki bi se po meni obešal. Res vas občudujem, vse ki imate male korenjake poleg bebic. Svaka vam čast