|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
9.10.2009 6:54:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tako...............otroci spijo.....user posted image

tako hitrouser posted image

nas moraš redno spremljat................user posted image to je po novemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
9.10.2009 6:57:30   
arabela*
lepo ste se načvekale včeraj...meni pa je pasalo ležatuser posted image

zdaaj kofe spijem...A spravim v vrtec, M k babici..potem pa grem za šolo naredit,nisem nič delala ta tedn, ker se mi ni dalo.Moram še anketo spocat in z grafi to predstavit,pa sklep napisat....potem pa smo počasi končali.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
9.10.2009 6:59:37   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ti si šele taprava!user posted image user posted image user posted image Moj pravi,da mi po mailu pošlji štrudl.

Bi ga mogla it slikat, pol pa sliko gor naložit. Nop, preveč dela za tako pozno uro. user posted image

Kaj pa si naj s sliko začnem? Štrudl mi pošlji,da ga pojem!user posted image

madonca sta slikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
9.10.2009 7:01:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar in Ly117...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Prave face sta...ne se menit o hrani, ker bosta še bolj lačni.

baje da ne.Včasih pomaga samo misl na hrano.Npr.če si lačna,si predstavljaj vellllllllllllllliiiiik krožnik s hrano,pa jej....................te bo nasitilo.Brez heca,to smo se enkrat na enem tečaju učili,mislim celo da je bilo pred leti na Dobi.....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
9.10.2009 7:01:51   
arabela*
Grem zdaj.................se tipkamo kasneje..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
9.10.2009 8:14:12   
matcar
Jaz pa tudi mala2 porihtam zdaj,pa šibamo po opravkih!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
9.10.2009 8:30:33   
tasa_m
Dobro jutro. user posted image

Ly kako je Luka? user posted image user posted image

Pa Jan kako je? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.10.2009 8:32:37 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
9.10.2009 8:45:36   
ly117
Jutro!

Spali smo bolj bogo. Se je revež do dveh zjutraj mantral pol je pa flaško pojedo pa zaspal za uro pa se spet malo zbudo pa zaspal. Tak da sem ko zombi.
Drugač pa je načeloma Luka vredu kaj ma nosek zamašen.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
9.10.2009 8:51:06   
marta82
Jutro.
Tinej je tud danes slabo spal. Od polnoči do pol treh se je drl kolko gre. Ni ga šlo pomirit. user posted image Mislim, da ga zobek tako muči. Je pa potem zjutraj skoraj do osmih spal.user posted image Mi ni bilo nič jasno ko sem se zbudila in pogledala na uro.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
9.10.2009 8:59:11   
ly117
Jaz pa bi še tak spala po je Luka že ob pol8 bil gor.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
9.10.2009 9:15:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa Jan kako je? user posted image user posted image

ni dobro, ker kašlja in kašlja, pa nahoden je od včeraj in samo kiha pa oči ima polne solz. eh...saj bo 1x.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
9.10.2009 9:16:21   
botrca

Spali smo bolj bogo.

enako...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
9.10.2009 9:23:20   
ly117
Zaj je L zaspal jaz pa grem hitro perilo obesit.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
9.10.2009 9:32:30   
botrca

Zaj je L zaspal jaz pa grem hitro perilo obesit.

mene še tudi čaka, ker je Jan bruhal in sem mogla vse dat prat user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
9.10.2009 9:50:48   
ly117
Lukec je pa dobil od našega soseda Pametnega kužka. To pa samo zato, ker je pred kratkim praznoval častitljivih 98 let in mu je moj pomagal pomest pod tiso in ščistil kamniti žar, ko je praznoval RD.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
9.10.2009 10:20:20   
ly117
Grema malo ven dokler še ni dežeka.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
9.10.2009 11:05:35   
botrca

Lukec je pa dobil od našega soseda Pametnega kužka. To pa samo zato, ker je pred kratkim praznoval častitljivih 98 let in mu je moj pomagal pomest pod tiso in ščistil kamniti žar, ko je praznoval RD.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za soseda...in seveda za njegovih 98 let...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
9.10.2009 12:43:05   
doris04
dan babike...user posted image , grem na brzino še na 2. potep, dokler ne začne deževat...vedno bolj temno je user posted image upam da nas ne stušira user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
9.10.2009 12:44:56   
doris04

iiiiii kaka lepa gesta...z ene in druge strani...zgleda da je danes d<n obdarovanj...midve pa sma doble telefonsko slušalko od fišerja...tak da se zaj vse dere, radio city, jaz si žvižgam, mala pa gumbe sprobavauser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
9.10.2009 19:26:50   
doris04
ole, ole, ole, uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čeruser posted image user posted image ....prva semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ole, ole, oleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
9.10.2009 19:47:39   
ly117
Čer!  user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
9.10.2009 19:52:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

ole, ole, ole, uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čeruser posted image user posted image ....prva semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmagala si. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa še moraš samo ostat tu gor, seveda če nebojo vse kmetije gledale zmano vred.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
9.10.2009 20:04:40   
botrca
Čer user posted image ,

ja jaz tudi gledam kmetijo...koliko lahko, ker grem tudi Jana spravljat spat.

Se tipkamo kasneje...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
9.10.2009 20:08:09   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

Zmagala si. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa še moraš samo ostat tu gor, seveda če nebojo vse kmetije gledale zmano vred.

user posted image user posted image user posted image user posted image gledam, gledam,....zaj počasi pa gospodični še kopel pripravim...pridem nazaj

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
9.10.2009 20:22:36   
arabela*
mogla sem še malo sem prijadratuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?