pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Se še malce javim, če ne boste čisto pozabile na mene. K.tja poznam takšne depresivne dneve. Jaz sem jih imela preden sem zanosila. Tanja čim manj takšnih dnevov ti želim. Moje počutje je že skoraj isto kot prej. Ledvični kamni bolijo kot . Raje grem rodit, kot da imam še enkrat napad. Pa še tako grozen se mi zdi urološki odelek. Mi je bila, kar kriza ko sem tam ležala brez Nike Taje. Še dobro, da sem se lahko zanesla na mojega in da je tako lepo skrbel za njo in gospodinjstvo. Pokica tudi jaz naredim precej km, ko jo obračam nazaj na hrbet. Če se po hranjenju obrne na trebuh obvezno pobruha igralno blazino. Par minut lepo pase kravice potem pa protestira in jo obrnem nazaj na hrbet. Pa se še nena vredu obrnem pa je zopet na trebuhu. Ji pa vsak dan uspe, da se obrne iz trebuha zopet nazaj na hrbet. Glede te moje kilometrine se pa nič ne pritožujem, ker še mi zelo malo manjka, da bom na moji pred nosečniški teži. Sem pa morala spravit ogroomnoo kil dol. Bravo zame . Danes je imel Anej gimnastični maraton! Ga je dal lubi na sedežno, se je sam obračal na trebuh, to itak cel dan skos dela,...pol ga je pa spodbujal...dajmo Anej, dj, dj, dj! In ne boš verjela se je kar 6x obrnil nazaj na hrbet! Pol sma pa vriskala bravooooo in ga polupčkala, je pa dobu še večjo motivacijo! Je bil tko vesel, zdaj sta šla pa z atijom malo zaležat, k je njegova ura za dop. spanec. IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 DOBRO JUTRO! pri nas v Kamniku se pa sonček kaže punce hitro eno prvo pomoč rabim! Teotu nameravam danes dat za probat bučko. ma kaj to kr celo skuham,al jo olupim pa narežem al kako...? Jst bučke olupim, pa jih narežem na kolobarje in skuham na malo vode. Pr nas je tud še bolj ko ne oblačno, ampak nekje izza oblakov se že kaže sonček, ...bomo šli pol na kosilo k mojim staršem,...kk fajn, da mami skuha! Pa na sprehod in bo vikend spet expresno minil. Tko kot usak vikend.