|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
11.10.2009 7:04:04   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Za nami je neprespana noč,čist nič nismo spali,mogoče ene tri ure,ostalo ga je M biksala,se premetavala,plesala po kinderpetu......pa še bolane smo vse tri......tako da bomo danes doma cel dan počivale........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
11.10.2009 7:12:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čisto zares mislim! Pri tej imam vsaj kako možnost zmagat!user posted image

Ja njo bi mogoče najlažje. Drugač pa imaš možnost pri vseh.

Sem se prijavla in izzvala latoyo in majo,če bo pač kje ratalo!user posted image

jaz tud študiram,da bi se prijavla....samo ne vem koga izbrat,ko so vse tak žilave notri....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
11.10.2009 8:41:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Dobro jutrouser posted image

Za nami je neprespana noč,čist nič nismo spali,mogoče ene tri ure,ostalo ga je M biksala,se premetavala,plesala po kinderpetu......pa še bolane smo vse tri......tako da bomo danes doma cel dan počivale........user posted image

za vse tri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
11.10.2009 8:41:53   
botrca

jaz tud študiram,da bi se prijavla....samo ne vem koga izbrat,ko so vse tak žilave notri....user posted image

Maja in Latoya sta pravi kandidatki...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
11.10.2009 8:44:23   
botrca
Dobro jutro vsem.........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa smo se končno malo bolj naspali...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Jan je snoči ob 20:40 zaspal in še zdaj spi. Po dolgem času je v kosu spal 12h. Jupiiiiiiiiii user posted image . Ly117 zdaj sem se spomnila kaj je prespana noč user posted image .

Jaz pa pijem kavo, lase sem si že umila in pospravila po bajti...Jan pa lepo aja.

Kaj kuhate danes?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
11.10.2009 8:45:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes?

ničkaj ni pri bajti...do štacune ne grem,ker smo bogice, k tašči se mi ne da....bom zelenjavno juho naredila.....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 11.10.2009 8:46:11 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
11.10.2009 8:47:15   
arabela*

Maja in Latoya sta pravi kandidatki...user posted image

hm...ja latoyo bi še mogoče zna žagi premagala,ker je težka in bi padla hitreje,za majo pa ne vem,je suha ampak se zna zgodit,da je močna..user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
11.10.2009 9:15:08   
ly117
Jutro!

Jas sem se zbudla pa pred komaj pol ure, oz. me je Luka ker je bil lačen. Sem šla včeraj malo bolj pozno spat pol pa še zaspala nisem takoj. Pa še zjutraj me je L dobro uro zezal. Tak da bi še vseeno malo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
11.10.2009 9:16:31   
ly117

Ly117 zdaj sem se spomnila kaj je prespana noč user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
11.10.2009 9:17:11   
ly117
pa še bolane smo vse tri......tako da bomo danes doma cel dan počivale........user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
11.10.2009 11:08:26   
christiana21

Kaj kuhate danes?

Kuhamo juhico, restan krompirček, dunajske zrezke, zraven pa fižolovo solato in zeleno solato, za posladek pa še roladouser posted image , njami prava nedelska južnauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
11.10.2009 12:45:12   
botrca
Jaz pa imam kuhano kosilo...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Pekla sem pečenko v pečici, medtem sem vso možno zelenjavo v voku predušila in na koncu z mesom popekla. Zraven imam zeljno solato in cvetačno juho, ki sem sama naredila ne iz vrečke.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
11.10.2009 12:46:21   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

za posladek pa še roladouser posted image  

jaz pa imam palačinke ki so mi ostale od včeraj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2713
11.10.2009 12:46:59   
botrca
Lep dan vsem...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
11.10.2009 12:54:04   
arabela*

Jaz pa imam kuhano kosilo...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Pekla sem pečenko v pečici, medtem sem vso možno zelenjavo v voku predušila in na koncu z mesom popekla. Zraven imam zeljno solato in cvetačno juho, ki sem sama naredila ne iz vrečke.

madonca kaka kosila vam uspe kuhat zravn otrok...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
11.10.2009 14:22:36   
botrca

madonca kaka kosila vam uspe kuhat zravn otrok...user posted image

vse gre če si zorganiziraš...pa še lase sem si oprala in navila in tuširam se tudi ko je Jan poleg...navadiš se vsegauser posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.10.2009 14:24:40   
botrca
Tako, Jan spi jaz pa grem zdaj jest kosilo potem se mu pa pridružim pri spanju.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
11.10.2009 14:26:16   
arabela*

vse gre če si zorganiziraš...pa še lase sem si oprala in navila in tuširam se tudi ko je Jan poleg...navadiš se vsegauser posted image  

jaz se ne morem zorganizirat,ker karkoli začnem delat se mala dere mama mama mama....pa ****ri.tak da se raje ničesar ne lotim,kaj zahteva več časa,ker tak nima smisla....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
11.10.2009 14:27:13   
arabela*

A se ve ženske sploh zavedate,kako srečo imate?user posted image
Ko vam malečki tolk spijo.....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
11.10.2009 14:47:56   
christiana21

A se ve ženske sploh zavedate,kako srečo imate?user posted image
Ko vam malečki tolk spijo.....user posted image

Se strinjam s Sarayo, Gloria tud noče spat user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.10.2009 15:36:15   
matcar
Ojla!
Jaz sem se tudi zdaj najedla,malo po netu pobrskam,pa se grem dol poknit.Sem šla pozno spat,pa še spala nisem nič kaj dobro,sem se samo premetavala po postli.user posted image
Saraya,ti se kr prijavi.Pa obe bi z lahkoto premagala.Aja,pa user posted image inuser posted image za vse tri,da boste čimprej boljše!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.10.2009 19:05:16   
botrca
Saraya se spomniš ko si govorila kako priden otrok je bila Aneja, kako se sploh nisi zavedala da jo imaš...no torej to je prvi otrok. Marisa je totalno nasprotje in tvoj drugi otrok.

Jan je moj prvi otrok in ja vse lahko naredim z njim...da ne naštevam kaj. Kaj pa če bom kdaj imela še enega in bo čisto nasprotje Janu? Nič ne veš kaj te čaka, kajneuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.10.2009 19:05:57   
botrca
Babike kam ste poniknile user posted image ?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.10.2009 20:00:14   
arabela*

Saraya se spomniš ko si govorila kako priden otrok je bila Aneja, kako se sploh nisi zavedala da jo imaš...no torej to je prvi otrok. Marisa je totalno nasprotje in tvoj drugi otrok.

Jan je moj prvi otrok in ja vse lahko naredim z njim...da ne naštevam kaj. Kaj pa če bom kdaj imela še enega in bo čisto nasprotje Janu? Nič ne veš kaj te čaka, kajneuser posted image

točno tako je...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.10.2009 21:01:11   
matcar
Čer!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?