Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
samo je res to, sosedovega psa je tudi avto malo ruknil, ko je kar pred avtomobile skakal, je mel pes res srečo, da je bilo to v ulici pred hišo, kjer se glih ne dosegajo neke hitrosti. No, zdaj se pa ful boji avtomobilov in hodi po pločniku

. Ma mi RR sploh ni delala sem že velikokrat v zadnjih dveh mesecih poskušala pa so bile ene **** ikone, neki kvdratki... namesto črk in slik. tako da sploh ni bilo šans kaj brat kaj šele pisat. Pa je drgač comp normalno delal, tako dA POJMA NIMAM KAJ JE BILO, DANES PA PRESENEČENJE (MI JE lUCIJA PRIKLOPILA VELIKO ČRKE, KOT BI HOTELA DA MAMA ZAKRIČI, DA ZDAJ DELA) MA ZDAJ SE ONA DERE TAKO DA KAJ VEČ DRUGIČ.
, ti pa potrjujem za petek
Popoldne pa smo ga pekli z obiski. Smo tudi uživali
Druga stvar je pa, da očitno želi to nedojenje podnevi nadoknadit ponoči in se včasih dojiva tudi po 4x ali 5x se mi zdi da se samo prestavljam in obračam ponoči in ji dajem za jest ...pa je že ful lepo prespala noč, zdaj se pa dere ko sraka na vsakih par ur