Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

? Prvi mesec, ko gre otrok v vrtec, se spomnite, da bi bilo dobro, da se odvadi dudice, ali pa ninice, ali pa pleničk....Kar slišim nekatere mamice:"Ja sem ji povedala, da ko bo šla v vrtec, bo treba dat pa dudo stran".Haloo!?
Odvadil se je čez noč in točno s to tehniko....Sam jo je že mal pogrizel, potem sem mu jo pa jaz še mal odrezala, en dan, če sem natančna 1. aprila 2008, pa kar cel cucelj stran, pa jo je sam vrgel v smeti, zaspal brez nje in je sploh ni pogrešal. Smo mu jo pa že prej probali odvzeti, pa ni bilo uspeha. Nismo delali nič na silo.
). Ni nova vzgojiteljica, ni novo okolje, ni novih otrok v skupini... tako da bomo sedaj videli kaj bo.
Je bil pa zelo navezan nanjo.
Izmislite si neko fajn zgodbico, obstaja tudi pravljice na CD -ju od Melite Osojnik: Zgodba o izgubljeni dudi.