Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Me je pa dans ravnateljica klicala in mi je razložila, da je žal prišlo do napake z njene strani(celo priznala je
) in se ni držala normativov, zdej pa je potrebno napake popravit. Tako da ja, smo od jutri naprej spet dojenčki
. Ma sej ni panike, je bil v večji skupini sam dva dni(pol je bil pa bolan), mi je pa ravnateljica zagotovila, da bo zdej do konc šolskega leta v jaslih, da mi ga ne mešajo s tem skakanjem iz skupine v skupino.Sm bla pa res kr žalostna, ko sem zvedela, de gre nazaj k micenim, ker je že kr velik fant in bi mu mogoče bol koristlo bit z večjimi. No, se bo pa še en let crkljal, tut to je dobro.
. Povdarek na ,,se odločam,,
, čas pa leti ......še do štacune ne pridem.....
in revček ves čas joče, nobene kapljice mu ne pomagajo, ne Antiflat,....ma čist vse so že poskusili. Krči. In posledično je cele dni na rokah, v naročju. Šele zdaj se zavedam kako pridno pupo imam. Pa z navigacijo smo se izgubljali, ko smo bili pri drugi kolegici
. ni slab predlog, a?
?
. Pecivo moram it še naročit za krst, pa se mi ne da iz hiše. mogoče popoldan.
. Evo, Jaki je pršu k men, vam bo še on neki napisal:
Je to kar smotan biznis včasih....Mah...sicer so pa tud na flaši vsi gor zrasl...samo meni je malo žal, da se nisem bolj potrudla. Samo da maš ti svojo Saro in da se cartate...uiiii kok fajn