|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kater otrok je zastonj
14.10.2009 13:46:51   
zmajaz
Ja - tudi pri dvojčkih je enako - enga plačaš in to za 1 razred manj od tistega, kamor si uvrščen glede na dohodek, ta drugi je pa zastonj - s tem da tu je pač vseeno, kateri je zastonj, ker sta oba isto stara.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 13:55:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kater otrok je zastonj
14.10.2009 14:03:44   
emaa
Tako je pri dvojčkih pač sam odločiš za katerega boš plačeval. Plača se za starejšega, ki ima cenejši program (pri različno starih sorojencih), pa še en razred nižje, za mlajšega pa plača država. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kater otrok je zastonj
15.10.2009 19:32:53   
biba26
Ja kako pa veš pri dvojčkih,kateri ima zastonjuser posted image
Ker mi imamo zdaj obe v jaslicah in res nevem katera ima zastonj

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kater otrok je zastonj
16.10.2009 9:03:57   
ALWAYS LARA
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA


IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

do danes sem namreč mislila, da plačaš za mlajšega, starejši pa j ezastonj. no in dobim zdaj prve položnice in plačam tavelkega, tamal j pa zatonj. jaz pa prav veselo vlagala in plačvala potrdilo za tamalo ki je 3 tedne ni bilo v vrtcu zdaj pa od tega ni nobenega haska....10€ sem preč vrgla. sam se mi zdi ful čudno!


Porkaš eden je zastonj, potem se boste pa za 10 evrov požrle... Plača se za starejšega, vsi nadaljnji zastonj... Kakšna logika, tisto kar človek sam plača je potrebno sporočat, za tistega otroka kar pa država pa ni potrebe ali kaj? Jaz vedno sporočim za mlajšega in večjega, s tem da jim povem, da naj vse normalno zaračunajo, morda bo pojedel kdo drug... Za 10 ali 15 evrov se pa res ne bom ugriznila v rit...user posted image


ne ne milena narobe si razumela. otrok je bil v vrtcu itak odjavlen oz sporočeno da je ne bo, zarad malce in to. sam js sem šla v zd po potrdilo o bolezni in dala zanj 10€. ker če je otrok odsoten iz vrtca več kot 15 dni, pol plačaš maj vrtca, ampak morš predložit zdravniško opravičilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kater otrok je zastonj
18.10.2009 21:53:02   
onka
Najbolje da so tisti otroci, ki sta dva ali več v vrtcu vsi zastonj, ker je res veliko breme plačevati za tistega otroka, ki ni v jaslih, poleg tega je še v enem razredu manj. Ma naj zaračunajo več nam, ki imamo šoloobvezne, pa samo enega v vrtcu, ker mi lažje plačamo - smo že navajeni.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kater otrok je zastonj
29.12.2009 15:48:57   
Brbs
tiste, ki ste drugega otroka vpisale v vrtec med letom - a ste z mesecem vpisa tega otroka potem dobile položnico za prvega otroka, kjer ste plačale en razred manj?

načeloma gre hčerkica v marcu v vrtec, če bo prostor, torej to takoj upoštevajo in ti zmanjšajo plačilo za prvega? seveda je potrebno še prej dopolnit vlogo za prvega za znižano plačilo...

mi pa ni jasno, da je ta določba še ostala, ko so namreč grozili, da nam bodo še to boniteto (vsi drugi otroci zastonj) ukinili, so rekli, da pa bodo to zmanjšanje plačila za en razred za prvega otroka sigurno odpravili...

hvala in lp

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kater otrok je zastonj
29.12.2009 19:46:15   
end1

tud meni ni blo za verjet, ampak je, le da moraš seznanit o tem občino, da ti pošljejo novo odločbo.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?