Mala_princeska
|
http://www.ringaraja.net/forum/m_3206282/mpage_199/key_/tm.htm#4586310 Na zgornjem linku naše slikice z včerajšnjega krsta , Manca je celo mašo prespala in lepo prestala vso slovesnost. No pa smo tudi mi prejeli Božji blagoslov . Ste pridne s pisanjem , berem vas ves čas, samo v debate se manj vključujem - brez zamere . Čestitke vsem, ki ste že dopolnili 4.mesece in za vsak napredek - zobek, kotaljenje Vidim, da je govora o toplicah - mi gremo v sredo zvečer do sobote v Moravske, v hišico - vem že dalj časa, samo kar ne dojemam, da je moj tako fajn vse skup organiziral in mu je precej do tega da gremo in se imamo lepo - rekel je da bo Nino naučil plavati brez rokavčkov. Skratka imamo se fajn, ker nič več ne kričim in na prijazen način sprejemam kritiko, če kaj ni prav in vesela sem da mi pomaga okoli otrok in kuhanja, ko je potrebno. Lino jaz se partnerju ne bi tako pustila kot se ti (vsaj tak občutek imam), glede financ bi pa zelo zaropotala in če kje kaj zasluži naj prispeva v gospodinjsko blagajno. Kar razmisli o kakem finančnem načrtu , ker vem da ne dobiš veliko . Deja naj ti bo v veselje pleskanje sobice. In še za tvojo diplomo. Jaz sem vsa navdušena, ker je Manca ugotovila kako fajn je vriskanje, drugače pa se že zelo odriva z nogicami od podlage, prekucne se na bok, kravce kar lepo pase, se že postavlja na nogice če je držimo pokonci, pa zobki nas mučijo ker se slinimo 100/h in vse tlačimo v usta, žal tudi roke in potem bruhanje . Odločila sem se da ji bom zvečer dodajala, ker se je precej zbujala in jamrala, včer pa malo pred 23h dobila flaško, spila še cca.60 ml (po dojenju) in spala do 7.30. Očitno otrok več potrebuje, iz dojk mi ni teklo ven - blazinice niso bile mokre in tudi tako bolj izpraznjen občutek sem imela in prevečkrat mi je visela na zizi.