Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kot da bi te osebe, ki se nočejo-ne morejo sezut ko pridejo na obisk, brale moje jamranje danes....prejle sta prišla A in D na obisk in sta se sama od sebe sezula in si vzela copate; pol sem pa jaz na tak političen način povedala da se lea puza povsod, no ji nekako branim v kuhnjo ampak ona vseeno pririkverca in moram skoz brisat pa pazit da nismo obuti noter, ker začne kr lizat parket; pa se je ta teta A strinjala, da zdaj je treba pazit na umazanijo

Sem mu rekla,da bi on mogo bit na porodniški, te nebi imel časa bit bolan. Pa me je sam v rit bincno
danes smo imeli kislo zelje pa sem ji kruh not dala in je tako pljuvala da joj...pa dudo si tud že sama da v usta.pa čaj sama vzame in pije...in že lepo puza tako da se mi tud sezuvlemo,samo to že 2leti odkar smo si zrihtali notri
kaj si se uspela s katero zmenit, da ti prinese iz IT? sem že razmišljala, da bi se sama zapeljala, ker bi tudi rabla kakšno škatlo za eno prijateljico...