Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) zdaj sva budna že eno uro, sem noska sesala, je zraven zbudil pol LJ, tko da spet risanke gledava, ker je koma in čakam da zaspi. Spal bo pa kar v vozičku, mu bom vzglavje dvignila pa bo. No vsaj upam.
Upam, da ste se naspali jaz se nisem ker je Klara pokonci od 5tih pa noče it spat samo po meni je skakala.
Moj je danes izjavil, če ustanovimo stranko proti premikanju ure!!
vsem za zobke!
za male bolnike!
. za ene 3 ure sem dobra, upam, da bo tamalček mal odspal, da spravim stanovanje v red, da se mu potem lažje posvetim.
. Kar ni časa, skoz mam en del. Če ne šivam, pa pospravljam, kuham, likam, ... ni da ni. Drgač pa skoz Tineta lovim. Mali takoj vstaja, samo da se lahko kam prime že stoji.
Noga ma pa take fuzbalerske, vse krive.
Peljala sem ga v BC, kjer je bil kupljen, ker je še v garanciji. Oni imajo pa baje pogodbo z nekim zunanjim serviserjem pa ti ne vem povedat kdao je to. Če bom zvedela ti sporočim.
in je bilo res fajn, super vreme, toplo.Ko le ne bi bilo tako daleč, bi bla vsaki dan tam
za vse bolne