Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:46:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma MI
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:47:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma MI
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:48:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma a so vam radiatorji spet crknali? a misliš, da ji bomo mi zagreli stanovanje? da
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:48:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
MB srečanje, še Mediuhec potrdi in smo!!! Kaj pa Trezika? PS? Al bo že premalo stanovanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:48:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma a so vam radiatorji spet crknali? a misliš, da ji bomo mi zagreli stanovanje? da ja, se reče ne pa ne DA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:49:10
|
|
|
|
spps
|
grem jaz,da ne bom še koga v slabo voljo spravila. LAHKO NOČ!
< Sporočilo je popravil spps -- 26.10.2009 21:50:37 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:49:14
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania pridi k meni na bambus, borovničke, carolines...mmmmm.....imam vse ohlajeno....tudi moj domači teranov liker... če pa nimaš čokoladnega.. tega bi pa še jaz danes spila? a si ga drugič na srečanju naročimo? Kdaj se te sploh dobimo? JAAAAA Ne vem kdaj se dobimo, nobena nič ne reče. Ko sem rekla da se pr nam dobimo ste pa vse vtihnile. Saj pa bom šla po čokoladnega te.. ja ti kar določi dan. mi se prikažemo. edino danes je žačela naša nekaj smrkat tak da bomo videli, če pol pridemo da vas ne okužimo.... čokoladnega pa lahko prinesem zraven. ma moj polno skladovnico vsega. aja vidiš - lahko bi zadnjič dala pa se nisem spomnila A zdej boste pa še pile?...ma vas bom kr prjavla...da ne boste presenečene, če kaka socialna potrka v sredo okrog 10.00 ih....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:49:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB srečanje, še Mediuhec potrdi in smo!!! Kaj pa Trezika? PS? Al bo že premalo stanovanje? bomo se že stisnili. Mamo še nekaj placa na balkonu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:49:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma a so vam radiatorji spet crknali? a misliš, da ji bomo mi zagreli stanovanje? da ja, se reče ne pa ne DA to sem hotla že jaz napisati...vidiš, da punca v šolo hodi in govori SLOVENSKO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:50:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem jaz,da ne bom še koga v slabo vočlo spravila. LAHKO NOČ! kam,kam,kam..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:50:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB srečanje, še Mediuhec potrdi in smo!!! Kaj pa Trezika? PS? Al bo že premalo stanovanje? bomo se že stisnili. Mamo še nekaj placa na balkonu Tam bodi tisti, ki ne bodo pridni...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:50:38
|
|
|
|
yania
|
Grem mali pomagat potuširati se...sej se sama, samo gre jutri na mini počitnice do četrtka, pa mi bo manjkala..pa da jo malo pocartam... lepe sanje, vsem ki nas zapuščate....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:51:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:51:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem jaz,da ne bom še koga v slabo voljo spravila. LAHKO NOČ! Pa daj PS, saj me nisi spravila v slabo voljo...le ostani! Kak pa kaj vaša voda?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:52:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania A zdej boste pa še pile?...ma vas bom kr prjavla...da ne boste presenečene, če kaka socialna potrka v sredo okrog 10.00 ih.... pridi še ti..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:52:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps grem jaz,da ne bom še koga v slabo vočlo spravila. LAHKO NOČ! kam,kam,kam.. tak se govori...vidiš, da se je mene vstrašla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:52:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega polno novih nickov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:52:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:53:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega uh, ste zgovorne... spet. sem misla, da sem totalno neopažena ostala. no sej včasih je fajn tud sam brat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:53:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grem v kopalnico še, pol pa gledat Razočarane gospodinje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:53:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB srečanje, še Mediuhec potrdi in smo!!! Kaj pa Trezika? PS? Al bo že premalo stanovanje? bomo se že stisnili. Mamo še nekaj placa na balkonu Tam bodi tisti, ki ne bodo pridni... Meni je itak stalno vroče tak da ni problema
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:53:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to jaz tudi pojma nimam...na ZS prosim natančna navodila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:54:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to pr men doma bom vam dala navodila na gsm jutri.. prideta z avtom ali peš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:54:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega uh, ste zgovorne... spet. sem misla, da sem totalno neopažena ostala. no sej včasih je fajn tud sam brat. ne, ne nisi ostala neopažena..a sem morala s PS nekaj dorečt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:54:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? taša,a še nis šla spat? ne, je KOKA rekla naj še malo bom tu.. a ti to resno????? Ja , ker so ni moj nick, ker KOKICA nekaj pomeni, to pa ne... kaj pa pomeni kokica????
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?