nanaa
|
Ojla, kako smo kaj, Hana mi je kar zaspala, tole da smo premaknili uro jo je čist iz tira spravlo, okol šestih zvečer je že čist fretik, zbuja se ponoči...upam, da se hitro navadi. Pa še čist skoz je bilo eno razbijane, namreč zamenjali so nam streho sedaj pa še tiste izolacije, vodovod,...potem pa opremljanje . Ninicica1 - jojo škoda za dopust, še dobro da ste imeli riziko, medva ga tudi sedaj vedno vzameva. Upam, da bote/ste pa tukaj kam šli. Otika - nehaj tako razmišljat:), ti boš že mela diplomo, pa tut dobro službo...tko da največji zaklad si pa že dobila ....pa še kakšnega boš . Veš uni so pa sigurno razmišljal...ja kdaj bomo imel pa mi otročičke...tko je. Tolej je za Mojco: 3 Grawe zavarovalnica 4Zavarovalnica Maribor 7 Merkur zavarovalnica 6Zavarovalnica Tilia 5Generali zavarovalnica 2Adriatic Slovenica 1Zavarovalnica Triglav Ojoj Martka si pa imela kalvarijo okol telih M. Sam do se je srečno končalo in da imaš svojo punčko, sedaj pa kar hitro še enga, sej veš kaj pravijo, ko njamanj pričakuješ:)) Glede Beograda pa nimam pojma, mogoče je pa preko kake agencije cenej, ko imajo zakupljene sobe, mal povpraši. mamabranka - res ste face in pogumni, kaj pa domači pravijo na vašo odoločitev? Potem pa se lahko na tebe obrnem za kakšen nasvet glede notranje opreme . eno vprašanje; jaz sem čisto v dilemi ali naj kupim Hani tisto zimsko vrečo za v Jane voziček (je pa 100 eur in se mi zdi kar veliko), ali mislite, da je dovolj ovčka - pa kje bi dobila to ovčko? Vreča se mi zdi fajn, ker je lepo pokrita pa topla je pa vprašanje koliko bo hotela še biti v vozičku...sedaj bi ona samo hodila, hodila,... se tipkamo
|