Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

spala. Ponoči je do dveh telovadila, zdaj pa spi, ko ne bi bilo treba. V glavnem zdaj jem sladkarije, pijem kavo, potem grem še hitro en krog na sprehod in upam, da bo vse ok, da me ne zadržijo. Res mi ni interes, da me danes zadržijo in potem tam ležim in čakam, da bo kaj, ker to je menda teeeeeečno. Sem pa vprašala, če se mi to čep lušči, in je babica rekla da ja.
-
-
,ker sperma vsebuje snov, ki je podobna tudi temu gelu, ki ti ga dajo, da sprožijo porod. Tako, da sva šla takoj potem dommov
, torej vodim prvenstvo kot pravi muca*maca...nevem zakaj sem tok časa še aktualna tukej notr, sam od vsega stresa nevem al bom zdržala porod, ker se od prihoda v P dol spodaj praktično nič konkretnega ne dogaja...matr a se je bejba ustrašla ven pridt al kva? jaaaaa mučno nam je vsem k smo čez rok, sam se ne smemo dat...men vlivajo moči moji domači k pridejo na obisk, če ne se pa probam gor držat, čeprav je težko...torej, še sami ne vedo kdaj naj bi jest šla rodit, če se samo ne sproži, sam tok vejo da lahko še malo počakajo..., baje se pa v roku niso všteli...hmm kaj pa potem? kok še torej??? a se gremo loterijo, k se jo verjetno tukej z mano gredo he, he...mah pa kaj...v glavnem, zdejzdej bo al je to dons ponoč, ko bodo čarovnice letale al jutr ko bodo duhovi pokojnih prisotni al pa naslednji teden ko bo luna...vseen mi je, sam da mine hit in da je bebica zdrava...pa hvala vsem k name mislijo...pa drage čarovnice he, he HAPPY HALLOWEEN