Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 7:50:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem zdaj likala zdaj pa pečem pečenice. toliko o dieti kaj pa ostale delate. neke pivičke pijete sem malo preletela.... Kaj zdaj boš to jedla? že pojedla. njamsi. pa da ne boš jutri na plavanju gledala mojega trebuha in riti ne bom, ne bom...samo, da je pasalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 7:51:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutro! Moj je tudi že od 6.30h ure buden. Midva bova tudi šibnila ven. A v MB ne dežuje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 7:52:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Moj je tudi že od 6.30h ure buden. Midva bova tudi šibnila ven. A v MB ne dežuje? dežuje, dežuje ampak čist malo. Dežno prevleko pa gasa.. aja, pa jutrček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 8:12:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Moj je tudi že od 6.30h ure buden. Midva bova tudi šibnila ven. A v MB ne dežuje? dežuje, dežuje ampak čist malo. Dežno prevleko pa gasa.. aja, pa jutrček. aha, te pa tak kot pri nas...sem že mislila,da imate sneg.. Se čujemo...! Jutri pa ne pozabi k meni priti! Si rekla, d ate moram v torek spomniti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 8:34:44
|
|
|
|
Najaa
|
dober dan... Sem misla, kako bom brala o snegu in zametih. Na radiu je bilo, da ful sneži in da je na štajerski najhujše. Naša noč je bila katastrofa! Zbujanje skooooZ! Pa jest, pa čistit nosek, pa pokrivat... ni da ni. Grem zdej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 8:42:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. pri nas pa sneeeži ve vse čakate, da šibnete ven. jaz pa čakam, da grema še eno urco oddremat grozna noč pol pa gremo ven na snegeca
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 9:27:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj boste kuhale danes za *???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 9:33:27
|
|
|
|
mediuhec
|
matevž bo jedel: pišek, bučka, cvetača, pa mal rumenjaka bo prvič dobil jutri srečanja MB: max. uživajte pri kokici, matevž vas bo pogrešal. jaz in moj sva pa drugač vsa šmrkasta pa tko se mal čudno počutiva. kaj pravite a se drug teden dobimo pri meni doma??? ste za? sreda ali četrtek-kaj vam bolj paše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 9:40:52
|
|
|
|
mediuhec
|
rokavice: jaz tamalemu gor spravim malo prevelike, zgleda smešn samo ga vsaj ne zebe. drugač jih pa ne mara preveč, ker ne more tipat okol sebe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 9:42:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dober dan... Sem misla, kako bom brala o snegu in zametih. Na radiu je bilo, da ful sneži in da je na štajerski najhujše. Naša noč je bila katastrofa! Zbujanje skooooZ! Pa jest, pa čistit nosek, pa pokrivat... ni da ni. Grem zdej. Dan! Pridne smo, že šesti del Mi pa imamo snegeca, tako glih za vzorec Najaa za vašo noč. Midve sva že neki časa pokonc, kar je pri nas neki novega, ker se tak čas šele vstaneva ... danes pa sva čakale en obisk, ki pa je potem zaradi snega odpovedal, no Tiana zdaj že spet spi, jaz pa tuki dolg čas ubijam Felix in Yania kaj zdaj, tedna bo kmal konc
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:29:27
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj boste kuhale danes za *??? Dobro jutro čveke, za načvekan novi del... Mi smo kar dobro pančkali. Od 20:00 do 8:00. Davkrat mleko in parkrat čajček. Papcalh je linota za zajtrk. Za malico bo kaki+naši. Kosilce: piščančka s porom in ajdovo kašico. Potem pa še ne vem ker nas ne bo doma, verjetno borovničevo skutko od LM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:33:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj boste kuhale danes za *??? mi smo ta teden na krompirju ti verjetno ni v veliko pomoč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:37:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dober dan... Sem misla, kako bom brala o snegu in zametih. Na radiu je bilo, da ful sneži in da je na štajerski najhujše. Naša noč je bila katastrofa! Zbujanje skooooZ! Pa jest, pa čistit nosek, pa pokrivat... ni da ni. Grem zdej. Nika pogreša prenosno posteljico? no, pa da boš mela kaj za brat: PRI NAS SNEŽI NA POLNO! že ob 8h je blo vse belo, zdej ga je pa že okol 10 cm. Jao, jao, so meli prav tisti, ki so rekli, da bo dolga in huda zima. Baje to drži, če je poleti veliko os in letos jih je bilo na milijone!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:38:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Felix in Yania kaj zdaj, tedna bo kmal konc ne bi se glih v Velenje s ketnami pelala presneto vreme, čist nam je plane porušlo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:40:03
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dober dan... Sem misla, kako bom brala o snegu in zametih. Na radiu je bilo, da ful sneži in da je na štajerski najhujše. Naša noč je bila katastrofa! Zbujanje skooooZ! Pa jest, pa čistit nosek, pa pokrivat... ni da ni. Grem zdej. Nika pogreša prenosno posteljico? no, pa da boš mela kaj za brat: PRI NAS SNEŽI NA POLNO! že ob 8h je blo vse belo, zdej ga je pa že okol 10 cm. Jao, jao, so meli prav tisti, ki so rekli, da bo dolga in huda zima. Baje to drži, če je poleti veliko os in letos jih je bilo na milijone! Me je danes že ob 8:00 klical nečak ( 5 let) in se je pohvalil, da imate sneg!!! Sej veš, tisti konci. V Lj. pa dž.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:41:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj boste kuhale danes za *??? Makaronšlajš! Vsi ga bomo jedli, midva z mletim mesom, Valentin pa z pipiko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:42:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec matevž bo jedel: pišek, bučka, cvetača, pa mal rumenjaka bo prvič dobil jutri srečanja MB: max. uživajte pri kokici, matevž vas bo pogrešal. jaz in moj sva pa drugač vsa šmrkasta pa tko se mal čudno počutiva. kaj pravite a se drug teden dobimo pri meni doma??? ste za? sreda ali četrtek-kaj vam bolj paše? midve sma za
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:42:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec matevž bo jedel: pišek, bučka, cvetača, pa mal rumenjaka bo prvič dobil jutri srečanja MB: max. uživajte pri kokici, matevž vas bo pogrešal. jaz in moj sva pa drugač vsa šmrkasta pa tko se mal čudno počutiva. kaj pravite a se drug teden dobimo pri meni doma??? ste za? sreda ali četrtek-kaj vam bolj paše? Jaz sem ZA...mi pa pašeta oba dneva...zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:44:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dober dan... Sem misla, kako bom brala o snegu in zametih. Na radiu je bilo, da ful sneži in da je na štajerski najhujše. Naša noč je bila katastrofa! Zbujanje skooooZ! Pa jest, pa čistit nosek, pa pokrivat... ni da ni. Grem zdej. Nika pogreša prenosno posteljico? no, pa da boš mela kaj za brat: PRI NAS SNEŽI NA POLNO! že ob 8h je blo vse belo, zdej ga je pa že okol 10 cm. Jao, jao, so meli prav tisti, ki so rekli, da bo dolga in huda zima. Baje to drži, če je poleti veliko os in letos jih je bilo na milijone! zanimiva teorija z osami... upam da vas ne zamede...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:49:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem pucati, da se jutri mariborčanke ne boste kje spotaknile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:52:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Kokica - midve verjetno ne boma danes šli na plavanje. zdaj zopet tak smrka pa še cesta je taka bedasta... pa za jutri te zdaj tudi nisma ziher, če pridema. če ma spet cel nos zažnodran. sploh ne more dihat in se med spanjem tisočkrat zbudi....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:53:41
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Felix in Yania kaj zdaj, tedna bo kmal konc ne bi se glih v Velenje s ketnami pelala presneto vreme, čist nam je plane porušlo se strinjam ja, tale sneg je čist prehitro začel padat vsaj kak teden nam bi še mogo dat mir
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 10:56:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica - midve verjetno ne boma danes šli na plavanje. zdaj zopet tak smrka pa še cesta je taka bedasta... pa za jutri te zdaj tudi nisma ziher, če pridema. če ma spet cel nos zažnodran. sploh ne more dihat in se med spanjem tisočkrat zbudi.... Pa daj noooooo, za jutri! Za danes okej! Probajta nooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 11:19:46
|
|
|
|
NoBady
|
Jutro... (sej sm že kr dolg poknc, sam k seb še nisem pršla) za 6.del... a si kera lahk predstavla do kirga dela bomo pršle? ko bomo stare in vse zgubane bomo še veselo tipkale po tipkovnici ... Noč je bila pri nas kar mirna, sicer se je zbudu že ob pol6...ampak je pol še zadremu mal nazaj... do 8 je vzel antibiotik in pol sm še js dremala pol ure, on se je pa igral pa tečku da morm vstat ... kosilo za ... včasih sem že čist brez idej in se mi zdi da mu kr naprej eno in isto dajem... ne vem še kaj bom danes naredila, bom počakala da še kira kej napiše, mogč kopiram ... ...spps - zdej sm se spomnla da si me vprašala če mamo dovlj vlage v prostoru... je kr suho, ma sej mam vlažilec na radiatorju, samo je kr kriza s tem suhim zrakom..samo ne kašlja tako zaradi tega, lahklo pa da zaradi tega še bolj... ...yania - glede vdihov, veš sem šla štet in je res točno 28 sem jih naštela...bom pa še mal spremlala, hvala da si povedala.... sej ju3 mava pa itak kontrolo bom vidla kaj bojo povedali...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 11:37:44
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Čestitke za 6 del No če ne bo srečanje v Velenju ta teden se bova pa še me lahk naslednjič pridružile Čeprav, ta sneg n e bo obstal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.