Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

dopoldan bolj mirovala, potem pa popoldan in zvečer žurka
tak jo je blo fajn čutiti
Super res!
. Bomo videli. Pa glih glede imena za
No, prejšnji teden je bil Luka doma in sem ga morala zabavat, ta teden pa je v vrtcu in bo več časa za vse, tudi za RR. Sem se že lotila pranja zaves....matr so bile umazane, me je kr sram
se je spet obrnu na glavo, teža je okoli 1100g, vse zgleda ok. Naslednji pregled imam 24.11., potem pa se začnem vodit v porodnišnici, da v nulo splaniramo CR. Kar se tiče brcanja je še veno tako nežno, če se spomnem kake akrobacije je Luka delal. Upam, da bo ta
........res mi je neizmerno hudo.....sploh ne vem, kaj naj ti rečem, razen tega, da res čas celi rane. Pozabila ne boš nikoli, kar je tudi prav, saj bo mala AnjaTia vedno del tebe, vedi pa, da jo čuvajo angelčki in bo tudi ona vedno bdela nad tabo. Verjamem pa, da boš kmalu donosila zdravega otročička, ki bo vsaj poskusil zapolnit njeno mesto in ti prinesel novih radosti in obilo sreče v življenju.
,
, ki predvsem vama (bodočima staršema) želi vse dobro.
. Ob tvojem pisanju sem ostala čisto brez besed s solznimi očmi. Želim, da bi bolečina počasi zbledela. Vedno pa bosta imela svojega
, ki bo pazil na vaju.