Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sem pa uspela celo ugotovit, da imamo vsaj eno nosečko! Čestitke čarli! Še katera? Jaz mam okrog sebe same dojenčke in me tudi že fejst ma, da bi kaj naročli ampak sva se odločila, da še mal počakava. Kakšne pol leta ...
si pa res bila med pogrešanimi
... tud nekaj na ono temo Linea S.... pa bom v naslednjih dneh....
pa sploh nisem nobenga klicala, da mi pride.......itak je bil tak nikakav poscan dan.....pa še kuhat mi ni blo treba k ma dedc post....jaz pa se itak že z solato zadovoljim....in sem planirala kako bova z Ronjo debatirale vse do večera in pol, najprej soseda iz zgornjega štuka....kao pridem za pol ure.......no ampak pol čez pol ure sem ugotovila da ženska ne ve na uro gledat......mi je že prav pošteno najedala.....komaj pridem domov se oblečem v trinerko...se z Ronjo spravim na tla da se igrava....k mi ima ona itak full za povedat pa pokazat....pol pa ta soseda zraven čveka in čveka....kr nekaj o svoji službi...in o enih ljudeh k jih sploh ne poznam in nikoli ne bommmmm........na koncu sem še samo kimala, pa pritrjevala....sploh nevem kaj mi je govorila....ma Ronja pr meni prednost, še posebaj če mi kaj razlaga pa kaže in če se 3/4 dneva ne vidima.....no pol je prišel moj...in glej ga zlomka....čveka je takoj spokala se polsovila in šla