Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in upam, da je še kar nekaj časa ne bo.
Max pol ure, pa se že prešerno smeji, razen zunaj, je varianta....
.
kaj pa vem...je dobila eno kremco (Diprogenta), za katero mi je pol moj dragi reku, da jo vsi dermatologi fuuuul odsvetujejo, ker na dolgi rok tanjša kožo in je skratka zelo škodljiva...ampak jaz upam, da je to trenutna situacija in da se tovrstne težave ne bodo ponavljale..
), pa da bi mu loh dala še umeten mlek zdj k je večji, pa da ga ziher nimam dost (čeprou šprica vn in še zmeri se mi sm pa tja pojavjo bulce)..in pol tud če vem da mam dost mleka začnem pol študerat in ne more pol moj mirit..no komi pa čakam zvečer da ji z največjim nasmehom na obrazu povem da mam dost mleka in da se lepo redi-in da ona ni najbol pametna na svetu
", je bilo tudi pri nas isto, so mi vsi govorli, ja kaj pa če ni dovolj mleka, ker je hotel skoz na zizi viset (ja in imam male zize, pol pa ziher ni dost not...), pa se je do sedaj vsak pregled za 1kg zredil in sedaj nihče več ne komentira
...sem bl ziheraš po naravi in dokler ni speljano do konca sem tiho kot miška