Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tako kot si ti rekla - kažejo 35 stopinj... Potem je morda boljše, da kupiš digitalnega za uho, ampak znajo biti presneto dragi. Pa zdaj skoraj ni več termometrov z živim srebrom, so ga nadomestili z nečem drugim, neka modra zadeva je notri. Ampak najprej sebi zmeri, ker se tudi pri teh zgodi, da ne merijo pravilno. Mi smo enega tekega že reklamirali, smo dobili drugega, ta je pa ok. In zmeri v 2-3 minutah. 
...
pije
sem šla na masažo za nosečnice in je bilo full dobro; cene pa so res visoke, no mi smo imeli včasih akcijske cene kot zaposleni, bomo vidli kako bo drugo leto s tem, si pa bom sigurno kako privoščla, ker res paše....če so pa tajci pregrobi, jim rečeš za nežnejšo varianto sicer pa je fajn da prvo začneš z blagimi masažami in pol postopoma bolj močnimi, da se telo privadi.....
Ponoči je imel 38.2, pa sem mu dala Calpol. Je normalno, tudi tečen ni ne vem fejst. A je že treba do P?