DannyS
|
Aja pa tole sem prebrala na enem drugem forumu... citiram...: "Jaz sem bila danes na ogledu porodnišnice in je dr. Lovšin, primarij porodnišničnega oddelka Izola, povedal, da so imeli na žalost v petek dva smrtna primera v Izolski porodnišnici. Je pa informacija zanesljiva, ker nas je bilo okoli 30, če ne še več, in smo vsi slišali isto zgodbo...to je prvo kar je povedal. On je na ta način pričel govor pri ogledu porodnišnice. Povedal je, da je najbolje, da nam kar on pove, ker bo itak prišlo v javnost, ker se že po vseh forumih piše o tem. Je pa povedal tudi, da sta to prvi dve smrti novorojenčkov v Izolski porodnišnici letos, pa da se je to naključno zgodilo ravno na isti dan. Pa še nekaj statistike koliko novorojenčkov se rodi mrtvih v enem letu itd. Kot je on povedal pa nista umrla po porodi, ampak še v maternici, ni pa povedal vseh podrobnosti, glede na to, da smo bile same nosečnice (nekatere tik pred porodom). Jaz sem prepričana, da ni nobena zarota, ampak splet nesrečnih okoliščin. Je pa res, da tudi zdravniki niso vsemogočni, pa mogoče nosečnica pride včasih prepozno v porodnišnico, ali se ne drži navodil,...kaj vse je lahko povezano s tem. Ni pa prav, da nekateri iz naključne številke 2 pridejo na 8-9 otrok, mislim, da bi v tem primeru bila porodnišnica že zaprta in mediji obveščeni, ker to ni več splet okoliščin, ampak malomarnost oz. umori."
|