Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
si zdej nardila! A ni dost da zunej lije, pa še dudi joka.
Po moje se mal krega zdej tam. 
Itak da grem na Rudnik- tam sem zdaj po srcu doma
Bi rabla še neke druge zadeve iz milerja grrrr...mogoče pa popoldne al pa proti večeru malo poneha? Upajmo.,..mali pa že veselo spet tečnari na tleh. Se sploh ne zna več sam zabavat, odkar nima več igralneg centra (sem ga dala stran, ker ga sploh ni več uporabljal, sam zapletel se je v tiste loke, ko se je na trebuh valil). Neki časa še gre, pol pa jok. Se bo moral kar lepo spet navadit igrat z igračkami....malo joka še lahko prenesem (ob pomirjujoči muziki zraven
fajn bi bil kakšen persen, samo dojiš.
), a tako je življenje, nažalost. In kot je rekla Maja-misel nanje in na lepe spomine z njimi nam dajejo moč in voljo za življenje, moč, da smo tudi sami boljši ljudje.Če se prav spomnim, je bila ta prijateljica (ali teta? mi je ušlo iz spomina) hudo bolna, zato je zanjo pravzaprav lažje sedaj, ko se ne matra več. Ona je našla svoj notranji mir.Zdaj je čas, da ga najdeš tudi ti. Pogreb je priložnost, da se poslovimo s pokojnikom. Pojdi se poslovit, a ne pozabi, da spomin živi naprej in v spominu bo vedno s teboj