Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

nanny.girll, po mojem pa je že fajn, da vsaj poskusiš delati faks ob otroku, če gre je fajn če ne pa pač naslednjič. Jaz bom poskušala pa najboljših močeh, če se odločiva za bebico seveda. Sem že marsikatero slišala rečti, da je ob otroku dobila še več zagona in motivacije. Ne rečem, da ni težko a verjamem v to, da če si nekaj želiš, če imaš cilj in veš kaj bi rad potem to dobiš in dosežeš ne glede na vse.
ampak je res
oba sva študenta (redno), bila v 3 letniku in sedaj absolventa. PDP imam 18.2.2010 in že oba KOMAJ čakava, da zagledava najin mali zakladek.
in eden mal lažji).. moj pa je bolj u easy in ima še 2 več od mene... Motivacije trenutno nimam :( čeprav bi rada vsaj enega še pred novim letom naredila, saj bom rodila lih med zimskim izpitnim obdobjem tako, da... jajks..