|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
8.11.2009 9:49:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

oooo feliša kaj si pa ti tak zgodnja?? 
ja, to mene tudi zanima user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.11.2009 9:50:17   
felix7

ja, smo že pokonci, otrok pravi, da ma zadost user posted image sem mu ob polnoči še enkrat vročino merila, pa je bila preko 39 user posted image calpol je pol malo pomagal, proti jutru smo prišli na 37.7. Bomo videli, kaj bo prinesel dan, je pa dete prav dobre volje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.11.2009 9:50:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a je martinoval? Pol bo pa danes še en dojenček pr bajt. user posted image user posted image user posted image
ma s službo so šli mal ven in nima podna user posted image
Danes? Mislim, da imam 2 dojenčka vsak dan user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image aja sej res...
Joj se že prav bojim teh prednovoletnih žurov... ma moj ima tak poln urnik letos, da bomo ful same. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.11.2009 9:51:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja, smo že pokonci, otrok pravi, da ma zadost user posted image sem mu ob polnoči še enkrat vročino merila, pa je bila preko 39 user posted image calpol je pol malo pomagal, proti jutru smo prišli na 37.7. Bomo videli, kaj bo prinesel dan, je pa dete prav dobre volje user posted image

ajoj, za Jureta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.11.2009 9:51:49   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.11.2009 9:52:16   
tasa_m

a je martinoval? Pol bo pa danes še en dojenček pr bajt. user posted image user posted image user posted image

Joj se že prav bojim teh prednovoletnih žurov... ma moj ima tak poln urnik letos, da bomo ful same. user posted image

moj si pa ga narediuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.11.2009 9:54:24   
Najaa

moj si pa ga narediuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj bomo pa me? Mele žurko tule na rr in na FB? Bo treba mal več radlerjev nabavt, se mi zdi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.11.2009 9:57:42   
Najaa
Če je pa še kdo večji levak v kuhni kot jaz... user posted image user posted image user posted image

No pri nas se je začelo. Ko Tija vidi kako reklamo za igračo, reče če bom kupla. Ajoj, pa sem misla, da bomo mel s tem še mal mira. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.11.2009 9:58:59   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Kaj bomo pa me? Mele žurko tule na rr in na FB? Bo treba mal več radlerjev nabavt, se mi zdi. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tak se govori user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.11.2009 9:59:37   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi opet budni in za nami spet katastrofalna noč.

Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet:user posted image user posted image user posted image

Tjaša se mi  zbuja zadnje 5 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

Kakih uhanov pa to-no comment.

Oprosti - sem spregledala tvojo objavo.

Evo, jaz ti ful priporočam, da si sposodiš to knjigo Elizabeth Pantley: Otroško spanje, brez joka v sanje. Meni je fuuuul pomagala. Najprej so napisani razlogi, zakaj misliš, da tvoj otrok ne spi dobro - bolezen, zobki, neustrezen ritem (pri meni je bilo to krivo, da sem jo prepozno dajala spat), premalo spanja čez dan (tudi to je bilo pri meni krivo), navajen je zaspat na joški in ne ve več brez (pri meni je tudi to bilo krivo) in še več možnih razlogov je.... Potem pa imaš naštete predloge, kako bi lahko zadevo popravil. Jaz sem upoštevala to, kar sem ti napisala (uvajanje rutine, zagotovitev dovolj spanja čez dan in odvajanje zaspanja na joški) in se je zadeva zeeeelooooo popravila - prej se mi je od osmih do polnoči zbudila 6x, zdaj se mi zbudi v celi noči recimo 4x...

Pri meni je bilo važno v bistvu to, da se jaz končno malo bolj odpočijem - torej da Klara spi malo več in spi brez tega, da konstantno visi na meni. In da jo na to navadim brez, da jo pustim jokati. In to mi je uspelo. S tem da ti povem, da imamo zadnje tri dni ritem čisto porušen - spet premalo spi čez dan, v zadnjih treh dneh nama je zaspala zvečer ob 18i uri za pol urce (kar ji totalno ne odgovarja, ker potem težko zaspi za ponoči) in posledica je, da mi je danes spet celo noč visela na joški in mi bo križ glihkar ven vrglo user posted image user posted image user posted image Tak da pri nas se res obnesejo te stvari, ko v knjigi pišejo. Pa dovoljeno je kaki dan prekršit pravila, če pride kaj nujnega vmes. Ampak par dni zaporedoma, je pa spet katastrofa - vsaj pri nas....

Aja, pa še moja lastna pogruntavščina (no, ni čist na mojem zelniku zrasla, ampak so mi naše punce svetovale - no, se mi zdi pa da ni v knjigi) - Klara je, vsaj odkar kurimo, ful žejna in jaz ji zvečer dajem flaško s čajem pa ful popije, pol pa še iz joške, pol pa zaspi ko polh... Mogoče je pa Tjaša tudi bolj žejna kot lačna... Seveda pa je možno, da ima kaki poskok v rasti in je naenkrat bolj lačna kot je bla prej... Tudi jaz sem sicer mislila, da je Klara lačna in sem jo hotela dojiti pred in po kopanju in ne vem kdaj vse - tolko da ne še vmes, kot oni Italijani v Čatežu user posted image user posted image user posted image Ampak na koncu pri nas ni bil v tem štos....

Evo, zdaj sem ti napisala celo klobaso user posted image user posted image user posted image Tak da upam da oprostiš, da sem prvič spregledala tvoje vprašanje user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.11.2009 9:59:46   
tasa_m

Če je pa še kdo večji levak v kuhni kot jaz... user posted image user posted image user posted image

No pri nas se je začelo. Ko Tija vidi kako reklamo za igračo, reče če bom kupla. Ajoj, pa sem misla, da bomo mel s tem še mal mira. user posted image

Tija bo stara zdaj 3 al 4. leta?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.11.2009 10:00:30   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: yania

ooo...kaj pa spet ustvarjaš?...

komaj čakam da bomo jelenčke oblekli.....user posted image user posted image user posted image

nočko...lepe sanje,,, 
mi pa Twetya user posted image user posted image user posted image
Če pa se kje srečava, pa bova imele skoraj cel živalski vrst. Men je moj včeraj rekel da sem oslica user posted image user posted image user posted image

mogoče pa ti feliška še kaj takega izdela, da boš še ti imela majčko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.11.2009 10:01:13   
MalaČebelica

dobro jutro.

Bi pisala pa se mi je nekdo pod kavč zagozdil user posted image

he he. kdo te - T? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj mata to kako kamasutro al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.11.2009 10:02:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mogoče pa ti feliška še kaj takega izdela, da boš še ti imela majčko user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Feliša a boš mi narisala osla božičnega? user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.11.2009 10:02:51   
MalaČebelica

DOBRO JUTRO.

Bi pisala, pa se mi ne da. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o tasa user posted image user posted image user posted image se skrivaš, kaj? A se tebi kaj da danes pisat?

malo sem v ilegali ja user posted image
Ne,ne da se mi nič. Ampak se bo mi moglo dat, ata je zelo,zelo bogi user posted image to pa je ko nimaš mere pri alkotu user posted image user posted image

aha. mo je pa šel na Pohorje. tak sa smo same take ptičke tu gori - še v nedeljo praktično samohranilke user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.11.2009 10:02:57   
mama_milchy
KRUH: pri nas ga sicer jemo ampak zelo malo; mogoče ko je kak namaz; bomo pa zdaj prešli na polnozrnatega user posted image mal zdrave prehrane ne škodi....

UHANI: niti ne komentiram; ko nima smisla; samo bogi otročiček; kaj če si ga povleče dol, kaj če se ji to vname; mah user posted image

KOKICA: kako je Valentin? samo da je mimo, ne.....user posted image user posted image

za Marušo user posted image user posted image user posted image

z zamudo tudi bavcema čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je Jure, feliša? morda pa je res zobek

ojej, yania; bogi Timon, samo da je blo pol vse OK

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.11.2009 10:02:59   
tasa_m

dobro jutro.

Bi pisala pa se mi je nekdo pod kavč zagozdil user posted image

he he. kdo te - T? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj mata to kako kamasutro al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

pa daj čebelica..
Tomaž sedi v visečem stolu in spi, je buban user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.11.2009 10:03:09   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia
meni je všeč in pika...če pa tiji kdaj ne bo si lahko vzame venuser posted image

Vidiš, jaz pa gledam to tako, da ko bo mojima puncama to kdaj všeč, si lahko dasta uhančke. Seveda ob primerni starosti.

se strinjam z Najo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.11.2009 10:03:32   
tasa_m
aha. mo je pa šel na Pohorje. tak sa smo same take ptičke tu gori - še v nedeljo praktično samohranilke user posted image
user posted image za vse nas, bogiceuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.11.2009 10:04:07   
MalaČebelica

ha ha. joj kake mam jaz povezave - jaz sem mislila najprej da je Najaa mislila, da bote še enega dojenčka naredli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.11.2009 10:04:48   
MalaČebelica

bošček. je tudi on fasal kako virozico user posted image user posted image user posted image user posted image za Jurčka

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.11.2009 10:05:34   
MalaČebelica

ojej user posted image   še dobro da imaš nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
8.11.2009 10:06:29   
Najaa

Tija bo stara zdaj 3 al 4. leta?

3.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
8.11.2009 10:06:40   
MalaČebelica

user posted image user posted image
Feliša a boš mi narisala osla božičnega? user posted image user posted image

osla z jelenčkovimi rogovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.11.2009 10:07:10   
tasa_m
Kak so vražim Aventove flaške user posted image user posted image non stop mi tečejo user posted image user posted image

Gospodična pa noče iz druge pit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Katero ime za fantka?
milki

Katero ime vam je lepše?

Nikolaj (52%)

Teodor (48%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!